Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Οι υπουργοί πάνε για... ανάκριση στην Ιπποκράτους

Aύριο ανακρίνουν τους Υπουργούς η ΠΕ και οι Γραμματείς των ΝΕ Στερεάς με του βουλευτές και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Στερεάς .
Σε μια προσπάθεια να ανατρέψει το εξαιρετικά δυσμενές για την κυβέρνηση κλίμα που διαμορφώνεται στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά και των κεντρικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, η κομματική ηγεσία καλεί στην Ιπποκράτους κορυφαίους υπουργούς για διαδικασία ανοικτού διαλόγου. 

Στο πλαίσιο αυτό το κατώφλι των κεντρικών γραφείων του κυβερνώντος κόμματος θα περάσουν την Τετάρτη η υπουργός Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Αννα Διαμαντοπούλου ενώ το ίδιο θα συμβεί την επόμενη μέρα με του υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση. Η κ. Διαμαντοπούλου θα αναπτύξει το σχέδιό της για τις αλλαγές στην εκπαίδευση ενώ ο κ. Ραγκούσης αναμένεται να περάσει μια ακόμα πιό δύσκολη μέρα αφού θα βρεθεί αντιμέτωπος με σειρά στελεχών του ΠΑΣΟΚ από το χώρο της Δημόσιας Διοίκησης. Τα στελέχη του Κινήματος αναμένεται να θέσουν πολύ σκληρές ερωτήσεις στους δύο υπουργούς, αφού τα περισσότερα εξ αυτών είναι στα κάγκελα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου