Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Κώστας Μαρκόπουλος: «Αδιαφορία για την Εύβοια από την κα Μπιρμπίλη»

Τρεις εβδομάδες προσπαθεί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ και βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος να συναντηθεί με την Υπουργό Περιβάλλοντος κα Μπιρμπίλη για λογαριασμό της ΕΑΣ (Ένωση Αγροτικών Συλλόγων Ευβοίας) με αντικείμενο την αύξηση της ισχύος της ΔΕΗ για τα φωτοβολταϊκά, ώστε να επωφεληθούν και οι αγρότες, οι οποίοι είναι οι μόνοι που έμειναν έξω από τις αδειοδοτήσεις.

Ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε:  «Η κα Υπουργός είναι δυσπρόσιτη και ακατάδεκτη τόσο όσο και αδιάφορη είναι για την Εύβοια. Είναι τόσο μεγάλη η αλαζονεία των υπουργών αυτής της κυβέρνησης, που πραγματικά προκαλεί δέος.
Η συγκεκριμένη Υπουργός κάθε φορά που νομοθετεί, προκαλεί τρόμο και κάθε φορά που υπόσχεται προκαλεί μειδίαμα. Μηδενική η προσφορά της στην διαχείριση υδάτινων πόρων στα Μεσσάπια, αρνητικά αντανακλαστικά στα φωτοβολταϊκά, πλήρης αδιαφορία για το ενεργειακό κέντρο Αλιβερίου.
Και από την άλλη, εύνοια στο αιολικό-πρόκληση στη Σκύρο, εύνοια στα περιβαλλοντικά της ΛΑΡΚΟ χωρίς πίεση για επιδιόρθωση, εύνοια στα μεγάλα αιολικά πάρκα μέσα σε καμένα, εύνοια μόνο σε ιδιωτικά γραφεία για δασικούς χάρτες.
Τελικά η πράσινη ανάπτυξη είναι για όλους ή για λίγους;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου