Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επίτροπος & υποψήφιος ιερέας διακινούσαν πλαστά. Οικογενειακή η επιχείρηση

Οικογενειακή επιχείρηση ήταν τελικά πίσω από το πολυμηχάνημα που βρέθηκε σε Ναό στο Ρεγγίνι Λαμίας.
Οικογενειακή σπείρα διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα στην Λαμία και την ευρύτερη περιοχή. Η 44χρονη γυναίκα, επίτροπος στον Ιερό Ναό του Ρεγγινίου, που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχε βάλει στο κόλπο και τους 2 γιους της 21 και 24 ετών. Ο ένας από αυτούς μάλιστα θα χειροτονούνταν.

Έδρα της παράνομης ομάδας ήταν το Ρεγγίνι όπου και διαμένουν. Στο σπίτι τους είχαν ένα πολυμηχάνημα.

 Με αυτό σκάναραν αληθινά χαρτονομίσματα και τα τύπωναν σε χαρτί. Η σπείρα δρούσε τους τελευταίους τρεις μήνες και είχαν πλασάρει στην αγορά πολλά πλαστά χαρτονομίσματα, παρά το γεγονός ότι η ποιότητά τους δεν ήταν καλή. Λίγο πριν συλληφθεί η γυναίκα πρόλαβε να ενημερώσει τον γιο της ο οποίος έκρυψε το πολυμηχάνημα στον ναό.Οι αστυνομικοί όμως κατάφεραν να το εντοπίσουν και να το κατασχέσουν. Επίσης κατάσχεσαν και μεγάλη ποσότητα χαρτιού. 
Η 44χρονη είχε πάνω της 17 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, 9 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ 2 πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ. Η γυναίκα είναι σύζυγος πρώην αστυνομικού, ο οποίος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν γνώριζε τις ενέργειες της οικογένειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου