Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Στρώνουν τα χαλί για λουκέτα στις τράπεζες

Επιβεβαιώνονται οι θέσεις της Nouy για κλείσιμο τραπεζών και κούρεμα καταθέσεων.
 Ολοένα και περισσότερες "φωνές" υψηλόβαθμων αξιωματούχων θίγουν το ενδεχόμενο λουκέτων σε τράπεζες οι οποίες είτε είναι αμφίβολο το μέλλον τους λόγω διογκούμενων ζημιών, είτε για εκείνες που μείνουν μετεξεταστέες μετά τα stress tests της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Το σενάριο εξαγορών/συγχωνεύσεων ή λουκέτων στις τράπεζες ενόσω πλησιάζει η ώρα ανακοίνωσης των stress tests επαναφέρεται έντονα στο προσκήνιο και όπως όλα δείχνουν είναι το επικρατέστερο.
Της Χριστίνας Τζογανάκη

Νέο 3D βίντεο για την Αμφίπολη με την Περσεφόνη

Picture 0 for Νέο 3D βίντεο για την Αμφίπολη με την ΠερσεφόνηΝέο 3D βίντεο για την Αμφίπολη με την Περσεφόνη
Το βίντεο, που δημιουργήθηκε από την ομάδα Greektoys.org, δίνει τη δυνατότητα στους χρηστες του διαδικτύου να περιηγηθούν εικονικά μέσα στον τύμβο
Άλλο ένα τρισδιάστατο βίντεο με τον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη και στο οποίο απεικονίζεται ολόκληρο το ψηφιδωτό με την Περσεφόνη, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. 

Προστατεύουμε τους πομπούς της ΕΡΤ. Λέμε όχι στο Μαύρο


Η Ομάδα Περιφρούρησης των Πομπών της Ελεύθερης ΕΡΤ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλογικότητες, στην μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουμε τη φωνή της Ελεύθερης Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ ΖΩΝΤΑΝΗ, σας καλεί ΟΛΟΥΣ στην εκδήλωση "Μαύρο στην ΕΡΤ - Ελευθερία των ΜΜΕ", την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, στις 20.00GR στο ξενοδοχείο "Καρύστιον" (οδός Κριεζώτου 3 - http://www.karystion.gr/) στην Κάρυστο Εύβοιας (πρόσβαση από Αθήνα με πλοίο μέσω των γραμμών Ραφήνα-Μαρμάρι ή Αγ. Μαρίνα-Στύρα, είτε οδικώς μέσω Χαλκίδας-Αλιβερίου).

Ανακοίνωση Σοσιαλιστικού Κόμματος για το θάνατο του Γ. Χαραλαμπόπουλου.



Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ήταν πατριώτης, δημοκράτης, αγωνιστής. Διακρίθηκε στην πολιτική και στο δημόσιο βίο  ως εξαίρετη προσωπικότητα που διαπνεόταν από ήθος, εντιμότητα και μαχητικότητα. Για τη δράση του ενάντια στη Χούντα εξορίστηκε, διώχθηκε και βασανίστηκε, αγωνιζόμενος για πολιτικές αξίες και αρχές.

Δημοσκόπηση της Metron Analysis Στο 4,9% το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, σύμφωνα με νέα έρευνα

Προβάδισμα 4,9% του ΣΥΡΙΖΑ, έναντι της ΝΔ, δείχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» με την πλειοψηφία των ερωτηθέντων να εκτιμά ότι δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου:

Τοποθέτηση Β.Αποστόλο​υ για αποστάγματ​α-τσίπουρο



Τοποθέτηση Βαγγέλη Αποστόλου κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, επί των άρθρων για τα αποστάγματα από προϊόντα αμπέλου, ιδιαίτερα για το τσίπουρο,
του σχεδίου νόμου του Υπ. Οικονομικών: Κύρωση της ΠΝΠ «Επείγουσα ρύθμιση για την αναπλήρωση του Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων λόγω πρόωρης λήξης της θητείας του.»:

1 χρυσό και 4 χάλκινα για τους αθλητές των Special Olympics Ευβοίας

Φωτό :  από δεξιά προς προς αριστερά : Αντωνιάννα Μαχαίρα, Σωτήρης Ξυπόλητος, Γιώργος Μιχαηλίδης , Αλέκος Τσιμπούνης
 Οι αγώνες διεξήχθησαν στο πλαίσιο του Προγράμματος «Λοιπόν, έλα κι εσύ – So you Get into it» των Special Olympics με τη συνεργασία και υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε – Καγιάκ και του Δήμου Μαραθώνα.
ΤΚ1 Μονοθέσιο Ανδρών

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!

Την 6η Οκτωβρίου είχαμε γράψει ότι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης ήταν χολωμένος με το Μαξίμου και είχε υποβάλει παραίτηση. Σήμερα σε πολλά αθηναϊκά προβάλουν το θέμα εμείς για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε

Διαβάστε αναλυτικά  τι γράφουν

ΕΚΕ :ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ

Κατόπιν διερεύνησης από την αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας Ν. Εύβοιας για το θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη στον Δήμο Καρύστου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
1)     Ο εργολήπτης δημοσιών έργων που είχε αναλάβει το κλάδεμα στον Δήμο Καρύστου δούλευε για λογαριασμό της ΔΕΗ.

Ερώτηση για ΑΓΕΤ Ηρακλής-Τρ​οποποίηση Μελέτης Περιβαλλον​τικών όρων λειτουργία​ς



Με την Απόφαση Τροποποίησης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την λειτουργία του εργοστάσιου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μυλάκι Αλιβερίου Ευβοίας (ΑΔΑ: ΩΨΣΥ0-ΘΡΝ – Αρ. Πρωτ. 164449/24-9-2014)», η Κυβέρνηση δίνει το πράσινο φως στην LAFARGE-ΑΓΕΤ να χρησιμοποιεί ως καύσιμα:

Περιβαλλοντικές καταστροφές από την υπέρμετρη ανάπτυξη Αιολικών Πάρκων, σε Εύβοια, Σκύρο και Κρήτη, καταγγέλλει η Κομισιόν».

Κύριε Υπουργέ,
υπέπεσε στην αντίληψή μας, η επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με ημερομηνία 10/07/2014 και αριθμό 2014/4073-C(2014)4713final, η οποία εστάλη στο Υπουργείο Εξωτερικών και αφορά στη μελέτη από πλευράς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πλήθους καταγγελιών για την περιοχή της Εύβοιας αλλά και της Κρήτης, τις οποίες η Επιτροπή έλεγξε και κατέληξε σε συστάσεις προς την Ελληνική Κυβέρνηση, καθώς διαπίστωσε σειρά παραβάσεων της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Γιάννης Μπάκας: Ο κ. Παγώνης οφείλει να απευθύνει ευχαριστίες προς την πρώην Δημοτική Αρχή.



Σε αντίθεση με τις θριαμβολογίες και τις παραφιλολογίες ορισμένων ιστοσελίδων, που στηρίζονται στο από 15-10-2014 δελτίο τύπου του Δήμου Χαλκιδέων, η πραγματικότητα για την επαναλειτουργία του σταθμού αυτοκινήτων επί της Ελ. Βενιζέλου, είναι απλή και τελείως διαφορετική. Συγκεκριμένα:

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Διοικεί το Νοσοκομείο Χαλκίδας, ο κ. Καρούζος;;;



Πήραμε σήμερα καταγγελία, η οποία "φέρει" ονοματεπώνυμο για την δραστηριότητα παράγοντα της πόλης, ο οποίος σήμερα, δεν έχει καμιά οργανωτική σχέση με το νοσοκομείο και όμως παρεμβαίνει στην καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου Χαλκίδας

''ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ'' ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...


 ...ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Ο ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΧΩΡΗΤΟ! 
Βουλευτική τροπολογία «σανίδα σωτηρίας» για τα υπερχρεωμένα ταμεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έκανε αποδεκτή ...

ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ''ΝΤΥΝΩ ΚΟΥΚΛΕΣ''...

...ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ...
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση παιδόφιλων μέσω διαδικτύου πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης στη Βουλή...

ΟΧΙ στις γερμανικές αποζημιώσεις από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ...

Κατά της διεξαγωγής δημόσιας ακρόασης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, τάχθηκαν οι Ευρωβουλευτές που εκπροσωπούν τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. 

Νέο περιβαλλοντικό έγκλημα συντελείται στην περιοχή μας



    Ένα νέο περιβαλλοντικό έγκλημα επιχειρείται και συντελείται στην περιοχή μας.
    Η LAFARGE ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ενώ εκκρεμεί προσφυγή κατοίκων και φορέων της περιοχής στο Συμβούλιο της επικρατείας για την καύση του RDF, με τις ευλογίες της συγκυβέρνησης κατάφερε και πήρε μέσα στο κατακαλόκαιρο (24-9-2014) την τέταρτη τροποποίηση περιβαλλοντικών όρων λειτουργίας μέχρι το 2021.

Εργατικό Κέντρο : Η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι καθήκον όλων μας

Άλλο ένα θανατηφόρο ατύχημα συνέβη σήμερα στο νομό μας. Συγκεκριμένα στο Δήμο Καρύστου, όπου εργολάβος εκτελούσε κλάδεμα δέντρων για λογαριασμό του Δήμου. Συνάδερφος εργαζόμενός έπεσε από το δέντρο με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Με βαθιά ικανοποίηση, ως πρόεδρος του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. ανακοινώνω πως κυκλοφορεί το βιβλίο μας ''ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ''. Μια πρόταση υψηλής, και συνάμα ρεαλιστικής στρατηγικής, που ουδέποτε κατατέθηκε ολοκληρωμένα μέχρι σήμερα στην ελληνική βιβλιογραφία, μια πρόταση πατριωτικού πραγματισμού.

Ελάχιστη εγγυημένη φτώχεια!




               του Σταμάτη Βαρδαρού,
...Να δεις που κάποτε θα μας πουν και «μ…βλάκες», για να παραφράσω τους στίχους γνωστού τραγουδιού του Γιάννη Μηλιώκα.

Με αφορμή την επικοινωνιακή φιέστα της Συγκυβέρνησης για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου και βουλευτή Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλή για την παρουσίαση του πιλοτικού προγράμματος της κυβέρνησης για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα



Το να συμφωνούμε όλοι ότι υπάρχει πράγματι ακραία φτώχεια από την οποία υποφέρουν χιλιάδες οικογένειες και να μην προσποιούμαστε ότι η πείνα είναι άσκηση με σκοπό τον διαλογισμό είναι όντως μια σημαντική κατάκτηση για την πολιτική συνεννόηση στη χώρας μας. 

Στη Λαμία ο Δ. Κουτσούμπας για τα 70 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφθεί τη Λαμία την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Οκτώβρη, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ημέρα που ο ΕΛΑΣ απελευθέρωσε την πόλη από τους Γερμανούς, στις 18 Οκτώβρη 1944.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει την Παρασκευή 17 Οκτώβρη, στις 19.30, σε πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Προβλήματα στην απευθείας διακίνηση αγροτικών προϊόντων από τους παραγωγούς λόγω των περιορισμών στο υπαίθριο πλανόδιο εμπόριο



Πριν από την ψήφιση του Ν. 4264/2014, το υπαίθριο πλανόδιο εμπόριο μπορούσε να ασκηθεί ελεύθερα σε όλη τη χώρα για την πώληση πρωτογενών προϊόντων γης, ενώ  για τα υπόλοιπα, μόνο στην  περιφέρεια της αρμόδιας αρχής που χορηγούσε την σχετική άδεια.

Πρέπει να συνεχιστεί η λειτουργία του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδας



Ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως Αναφορά την με ημερομηνία 25-09-2014 ενδικοφανή προσφυγή, του κοινωφελούς ιδρύματος με την επωνυμία «Εκκλησιαστικόν Ορφανοτροφείον Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας».

Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχες δεν απάντησαν για τις ιχθυοκαλλιέργειες. το πρόβλημα όμως παραμένει και τους περιμένει!!!



Tην διάχυτη περιβαλλοντική και αναπτυξιακή αγωνία - αγανάκτηση των κατοίκων της Περιοχής γύρω από προβλήματα που δημιουργεί η δράση των ιχθυοκαλλιεργειών στην ευρύτερη Περιοχή του Αλιβερίου και στα παράλια του Ευβοϊκού Κόλπου, μετέφερε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Στουπής, ως εκπρόσωπος της «Στερεάς σε Νέα Τροχιά».
Επαναφέροντας  παλιότερες καταγγελίες του περί:

Ερώτηση του Συμεών Κεδίκογλου προς τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με τη λειτουργία του Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού



Ερώτηση απηύθυνε ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου στον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με τη λειτουργία του Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού.
Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Σήκωσε το γάντι το ΠΑΣΟΚ και απαντά στην κίνηση των 75: Ζητήσατε συνέδριο για ένταξη της χώρας στο Μνημόνιο ή την κυβέρνηση Παπαδήμου;



Με αυτό τον τρόπο απαντούν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη στο κείμενο των 4.000 στελεχών που ζητούν συνέδριο για αλλαγή πολιτικής.
 Η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη είναι σκληρή  προς όσους είχαν την πρωτοβουλία για τη συλλογή συνολικά 4.000 υπογραφών για τη διεξαγωγή συνεδρίου προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να «αποκολληθεί» από τη ΝΔ

 «Το κείμενο που υπογράφουν και εννέα μέλη της ΚΠΕ επιβάλλει

Μνημείο κοροϊδείας...

ΚΚΕ: Εργαλείο για τη μονιμοποίηση της απόλυτης φτώχειας το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα...
Κριτική στην κυβέρνηση για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ασκεί το ΚΚΕ, σημειώνοντας πως «αποτελεί μνημείο κοροϊδίας να βαφτίζεται ως "βοήθεια σε αδύναμους" τα 400 ευρώ το μήνα σε μια τετραμελή οικογένεια».

Η Ματίνα Ρέτσα έκλεισε μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ! Μένουν άλλες πέντε!!!

«Άρωμα γυναίκας» στην πολιτική σκηνή της Εύβοιας! 

Η δημοσιογράφος Ματίνα Ρέτσα φαίνεται να παίρνει την μια θέση από τις οκτώ θέσεις στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια και να είναι μια από τις πολιτικές επιλογές του πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ευβοίας υπογράφουν την δήλωση της Κ75. Δεν ξέρουν τι υπογράφουν ή δεν ξέρουν να διαβάζουν!!!


Προς ΠΑΣΟΚ Ευβοίας
Παιδιά κόφτε το δούλεμα !!!
Διαβάσαμε το κείμενο της κίνησης των 75. Θεωρούμε ότι είναι ένα πολιτικό κείμενο, το οποίο βάζει  κάποια πολιτικά ζητήματα και ζητά από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αλλαγή πολιτικής, που  κατ’ εμάς  εντάσσεται στις εσωτερικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ.

4.000 στελέχη ΠΑΣΟΚ ζητούν συνέδριο...

.."αλλαγή πολιτικής τώρα, όλα από την αρχή"... 
 Η "κίνηση των 75" του ΠΑΣΟΚ θέτουν τρία άμεσα ζητήματα και καλούν "όλους να ... ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους" 
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της κίνησης εντός του ΠΑΣΟΚ: Οι κρίσιμες εξελίξεις στην χώρα και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών του Μαΐου, θέτουν όλους προ των ευθυνών μας.

Μαϊμού γιατρό είδε η πεθερά μου στο νοσοκομείο. Να αρχίσω να ψυλλιάζομαι;;



Είναι να μην μου μπει η ιδέα έτσι και μου μπει….

Αμέσως σηκώνω το τηλέφωνο και σχηματίζω τον αριθμό και περιμένω  απάντηση από την άλλη άκρη. Κτυπά μία, κτυπά δύο τίποτα. 
Τι στην ευχή αναρωτιέμαι,  σήμερα που είπα να την πάω στο γιατρό μετά από τόσες φορές που μου το έχει ζητήσει να μην απαντάει!!!

Στο τρίτο κτύπημα το σηκώνει,

-Έλα καλέ της λέω που ήσουν και σε ψάχνω!

Μαρκόπουλος: Υπάρχει γιατρός με πλαστό πτυχίο στο νοσοκομείο Χαλκίδας; Τι κάνει ο Διοικητής;

Το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας έχει προβεί σε ένα επιτόπιο έλεγχο και έχει αποστείλει δύο έγγραφα έως τώρα στο διοικητή του νοσοκομείου Χαλκίδας, για τη διερεύνηση ανώνυμης καταγγελίας για πλαστό πτυχίο μιας ιατρού του νοσοκομείου Χαλκίδας. Όμως μέχρι σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά την καταγγελία, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος και δεν έχει εκδοθεί σχετικό πόρισμα ελέγχου της καταγγελίας.

Διαλύει το success story η ΕΛΣΤΑΤ...

Στα ύψη η παιδική φτώχεια...
Τα αποτελέσματα της δειγματοληπτικής Έρευνας Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης των Νοικοκυριών έτους 2013, ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Η έρευνα αποτελεί... τη βασική πηγή αναφοράς των συγκριτικών στατιστικών για την κατανομή του εισοδήματος και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Σνόουντεν: «Εγκαταλείψτε τώρα το Dropbox, το Facebook και το Google»



Ο Eντουαρντ Σνόουντεν, ο πρώην σύμβουλος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που τόλμησε να αποκαλύψει το σύστημα μαζικής παρακολούθησης πολιτών από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, προτρέπει τους χρήστες του Διαδικτύου να τιμήσουν το δικαίωμά τους στο απόρρητο των επικοινωνιών τους «ακόμα και όταν δεν έχουν τίποτα να κρύψουν» και να επιλέξουν εφαρμογές επικοινωνίας που αναπτύχθηκαν με σεβασμό στην μυστικότητα των υπηρεσιών.

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ: Σαίνη............η Δήμαρχος

Το πάρτυ ξκίνησε και καλά κρατεί με την απευθείας ανάθεση απο την Δήμαρχο Ελένη Ευσταθίου την εργασία υδρομέτρησης έναντι του ποσού των 5.278,18 Ε στον Ηλία Σαίνη (Αρ.απόφασης 172)
Και διερωτάται ο απλός δημότης που καλέιται να πληρώσει το <μάρμαρο>. Δεν υπάρχει προσωπικό του δήμου για αυτή την εργασία?

Αναβολή παράστασης στην Κάρυστο

Η παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΗ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ εξαιτίας του θανάσιμου ατυχήματος του εργαζόμενου για λογαριασμό της ΔΕΗ.

η αυθαιρεσία και η ανοργανωσιά θα δημιουργούν πάντα προβλήματα, που ίσως φτάσουν και στη δική τους πόρτα.



Το Δ. Σ. Του Σωματείου Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Τραχηλίου – Παραμεριτών – Παρθενίου – Αγίου Λουκά – Αγίου Ιωάννη – Αγίου Γεωργίου  Θαρρουνίων – Κρεμαστού, συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 21/8/2014 σε ανοικτή συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα του Αγίου Λουκά με Θέμα την έγκριση της

Απλά….είναι εκβιαστές του κοινού ποινικού δικαίου!



Από τα τηλεοπτικά παράθυρα ο υπουργός περιορισμένου χρόνου, κ. Μητσοτάκης, απειλεί με  εισαγγελική παρέμβαση εις βάρος όσων αιρετών δεν αποστείλουν τα στοιχεία που ζητά το υποργείο του, για το δήθεν «επανέλεγχο» των συμβάσεων του νόμου Παυλόπουλου.
 Θα ήταν ανάξιες λόγου αν δεν ήταν τόσο προκλητικές και προσβλητικές σε πολλά επίπεδα.

Η μπάλα από τον περιφερειάρχη στην εξέδρα… οι Αλιβεριωτές όμως παραμένουν στον στίβο αγωνιζόμενοι και δεν παίζουν. υπερασπίζονται την ζωή τους!!

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο έφερε ως έκτακτο και κατεπείγον θέμα εκτός Ημερήσιας Διάταξης την «Απόφαση Τροποποίησης  Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων από το ΥΠΕΚΑ , για την λειτουργία του εργοστάσιου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μυλάκι  Αλιβερίου Ευβοίας (ΑΔΑ: ΩΨΣΥ0-ΘΡΝ – Αρ. Πρωτ. 164449/24-9-2014)», η παράταξη «Η Στερεά σε Νέα τροχιά» .

ΠΑΜΕ : Όλοι στους Δρόμους για την μη καύση του RDF στην ΑΓΕΤ Αλιβέριου



  • η αγετ γίνεται χώρος υποδοχής και καταστροφής (καύσης)  αποβλήτων σε συνεργασία με εταιρίες διαχείρισης αποβλήτων .
  • όχι σε μια  ανάπτυξη που αποσκοπεί: τα αφεντικά να αυξάνουν τα κέρδη τους σε βάρος της υγείας του λαού της περιοχής μας.

Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη φοιτητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.



Απάντηση του Υπουργείου Παιδείας στην με αρ. πρωτ. 2263 / 4.9.2014 Ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Ευβοίας Δημήτρη Αναγνωστάκη, Α΄ Πειραιώς Μαρίας Ρεπούση και Α΄ Αθήνας Γιάννη Πανούση σχετικά με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των φοιτητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ανακοίνωση για τις κυβερνητικές δηλώσεις περί απεμπλοκής από το ΔΝΤ.



Η κυβέρνηση επιχειρεί να διαμορφώσει κλίμα τέλους των μνημονίων, αλλά η προσπάθεια της προσκρούει στην αδυσώπητη πραγματικότητα των μνημονιακών δεσμεύσεων.