Σάββατο 18 Απριλίου 2015

“Ζεστό” χρήμα ως και 3 δισ. στέλνει άμεσα η Ρωσία στην Αθήνα για τον αγωγό “Turkish Stream” την Τρίτη υπογράφεται πιθανά η συμφωνία

Λύση στο πρόβλημα ρευστότητας της Ελλάδας δίνει η Μόσχα, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού, με τη συμφωνία για τον αγωγό Turkish Stream που αναμένεται να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες. Άμεσα θα εκταμιευτεί προκαταβολή έως και 3 δισ. από τα κέρδη της Ελλάδας για τα τέλη διέλευσης.

Ικανοποιημένη στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με την εκδήλωση που έγινε χθες στο Μέγαρο Μουσικής με ομιλητή ταν Paul Krugman



Ικανοποιημένη φαίνεται να είναι στην Κοινωνική Συμφωνία με την επιτυχία που είχε η εκδήλωση που διοργάνωσε το interpost με ομιλητή τον Paul Krugman στο Μέγαρο Μουσικής  και όλα τα μέλη της ήταν παρών.

Paul Krugman : "Ανάγκη να υπάρξει μια νέα συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης"

Μεγαλύτερη επιτυχία από κάθε προσδοκία σημείωσε η διάλεξη που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής χθες Παρασκευή με κεντρικό ομιλητή τον Νομπελίστα καθηγητή Οικονομικών, Πολ Κρούγκμαν.
Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" ήταν εκεί, όπου σε μια κατάμεστη αίθουσα και με όλα τα θεωρία γεμάτα, με πάνω από 1000 ανθρώπους να παρακολουθούν τη διαδικασία ακριβώς δίπλα έξω από την αίθουσα, με το δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα να διευθύνει τη συζήτηση και τον Πρώην Υπουργό και Πρόεδρο του ΙΝΕΡΠΟΣΤ κ. Γεράσιμο Αρσένη να προλογίζει, ο καθηγητής Πολ Κρούγκμαν έδωσε τη δική του θέση στο πρόβλημα της οικονομικής κρίσης, ενώ απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις που τέθηκαν από τον κόσμο που συμμετείχε.

«Οι φοιτητές της σχολής Ψυχολογίας του Mediterranean College στη Θεραπευτική Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ - ΙΘΑΚΗ

Τη θεραπευτική κοινότητα του ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ στην Σίνδο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν οι φοιτητές της Σχολής Ψυχολογίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Employability Week.

Κρούγκμαν: Kρατήστε τις “κόκκινες” γραμμές-Να μπει τέλος στη λιτότητα

Λίγο πριν το ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο νομπελίστας οικονομολόγος επανέλαβε ότι η πολιτική της αυστηρής λιτότητας στην Ελλάδα πρέπει να τελειώσει.

Η πολιτική αυστηρής λιτότητας στην Ελλάδα πρέπει να τερματιστεί επανέλαβε και σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο κάτοχος του Νόμπελ Οικονομίας Πολ Κρούγκμαν, γεγονός που υπογράμμισε και στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

Με δελτίο τύπου ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κάνει γνωστό ότι είναι ενάντια στη ΒΙ.ΠΕ.Β.Ε. και έκανε προσφυγή

Σας κοινοποιούμε την προσφυγή που υπέβαλε η πλειοψηφία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας ενώπιον του Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας με την οποία ζητείται η ακύρωση της αριθμ. 320/18-3-2015 απόφασης της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού περί έγκρισης Β1 σταδίου της μελέτης «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) Δήμου Κηρέως Ν. Εύβοιας».

Ο Ν. Μαυραγάνης για την Ernst and Young, εκκαθαριστή της Ευβοϊκής Τράπεζας



Κατατέθηκε στις 16/4/2015 ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων του βουλευτή Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκου Μαυραγάνη προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με τον εκκαθαριστή της Ευβοϊκής Τράπεζας που είναι η εταιρεία ERNST & YOUNG.

Συνάντηση με το Δ.Σ. του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας



Την Τετάρτη 15/04/2015 στην Λαμία, στα γραφεία του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ μεταξύ  αντιπροσωπείας της Συντονιστικής ΑΝΕΛ Ν. Φθ/δας και της αντίστοιχης Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ.

Πρόγραμμα προώθησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών



Σύμβαση με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, για την υλοποίηση προγράμματος με τίτλο «Δράσεις ενημέρωσης φρέσκων φρούτων και λαχανικών σε σχολεία στην Ελλάδα».

ΚΚΕ: Να καταργηθούν τώρα όλα τα διόδια! να ακυρωθούν τα σχέδια για νέα διόδια στο δρόμο Σχηματαρίου- Χαλκίδας!



Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, παίρνοντας τη σκυτάλη από την προηγούμενη κυβέρνηση, όχι μόνο διατηρεί τους υπάρχοντες σταθμούς διοδίων σε όλη τη χώρα αλλά τους επεκτείνει.