Σάββατο 28 Απριλίου 2012

To ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας!

Χθες, γράφαμε για την δημοκοπική αποτύπωση των κομμάτων. Αύριο όλοι μπορούμε να διαβάσουμε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αυτά που γράφαμε χθες.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τι τρέμει το ΠΑΣΟΚ και τι η ΝΔ καθότι έχουν αποδεχθεί πλέον την τύχη τους.

Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες του EVIAPOST, αν και μας χωρίζουν μόλις δέκα ημέρες από την εκλογική αναμέτρηση, στις χθεσινές μετρήσεις που πήραν στα χέρια τους τόσο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ τα ποσοστά καίγανε.

2 Δημοσκοπήσεις «φωτιά» για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - Δεν συσπειρώνουν τους οπαδούς τους

Σε κατάσταση «κόκκινου» συναγερμού βρίσκονται τα επιτελεία του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που παίρνουν καθημερινά από γνωστές εταιρίες με τις οποίες συνεργάζονται δείχνουν ότι, μέχρι στιγμής, αδυνατούν να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους και να αυξήσουν τα ποσοστά τους. 

Παραιτήθηκε ο “παπανδρεϊκός” γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πάει κόντρα στον Βενιζέλο!

Βόμβα έπεσε στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές, με τον Γραμματέα Νεολαίας στο Ηράκλειο, να παραιτείται από το κόμμα.
Ο Ζαχαρίας Στειακάκης, φαίνεται πως προετοίμαζε την παραίτηση του εδώ και μέρες, ενώ ήδη την έχει παραδώσει στο Γραμματέα της Νομαρχιακής.

Η πάσα και κάτι καρφία ΝΑ!!!!! στην καρδιά του.....


Πάσα έκανε ο Μ. Παπαμακάριος κατά την ραδιοφωνική συνέντευξη της Κ. Περλεπέ στο ράδιο ένα.
Η πάσα αφορούσε την επίσκεψη του υπουργού υγείας  κ. Λοβέρδου στην Χαλκίδα να «πιεί» ο άνθρωπος ένα καφεδάκι στην

Κάλεσμα ... αγώνα και ευθύνης!

Έλα καλέ μου φίλε, άσε την οργή σου στην άκρη.
Δεν είναι καλός συμβουλάτορας. Μη σε θολώνει.

Σήκω απ'τον καναπέ σου. Μην τους ακους.
Αγνόησε τις στημένες εικόνες τους.
Κλείσε τ΄αυτιά σου στις πληρωμένες φωνές.

Σκέψου ποιοί ευθύνονται. Μην εξισώνεις.
Έλα να ανταμώσουμε στον αγώνα.
Έλα να κάνουμε το θυμό μας, ελπίδα!

Το Μεγάλο Κόλπο


 Δημήτριος Γ. Μητροπέτρος  
Για να μείνει έκπληκτος και συνάμα μπερδεμένος κάποιος, δεν έχει παρά να παρακολουθήσει τα δελτία ειδήσεων και τα talk shows αυτή τη περίοδο. Μπορεί να ακούσει οτιδήποτε από τον οποιονδήποτε, μπορεί να παρακολουθήσει «οβιδιακές» μεταμορφώσεις και να αποπειραθεί να ακολουθήσει σκέψεις που διατυπώνονται δημόσια αλλά καταλήγουν σε… λογικά παράδοξα!

Οι 8 υποψήφιοι της Δημοκρατικής Αριστεράς για την Εύβοια

Τα βιογραφικά των Υποψήφιων βουλευτών της ΔΗΜΑΡ. 
Αγγέλου Βαγγέλης
 Γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1962, κατάγεται από το Θεολόγο Ευβοίας. Μηχανολόγος – Μηχανικός. Γραμματέας της Ο.Τ. ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ στην Ανκόνα και στη Ρώμη. Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του ΡΗΓΑ στην Ιταλία. Μέλος του προεδρείου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Φοιτητικών Συλλόγων Ιταλίας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Υποψήφιος Βουλευτής Ευβοίας ΔΗΛΩΣΗ για το προεκλογικό σκηνικό της Εύβοιας :


«Το  προεκλογικό σκηνικό στην Εύβοια δείχνει ότι έρχεται η ανατροπή . Και σ΄ αυτή  την ανατροπή  συμβάλλουν ουσιαστικά  οι δυνάμεις της Αριστεράς .
Γι΄ αυτό και οι εκλογές της 6ης Μαϊου θα αποτελέσουν την αφετηρία αλλαγής των συσχετισμών στο πολιτικό σκηνικό της χώρας

Helpmevote και Προσοχή στο Κενό !

Το ‘helpmevote’ είναι μία ηλεκτρονική εφαρμογή που επιτρέπει στους ψηφοφόρους να συγκρίνουν τις απόψεις τους για θέματα πολιτικής και επικαιρότητας με τις θέσεις των υποψηφίων και των κομμάτων, δηλαδή ένας Ηλεκτρονικός Σύμβουλος Ψήφου (Voting Advice Application ή VAA). 
To Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μετά την πρώτη εφαρμογή που αφορούσε στις περιφερειακές εκλογές του 2010, ανέπτυξε μία νέα εφαρμογή για τις εθνικές εκλογές του 2012. Μπορείτε να τη δείτε στο σύνδεσμο: http://www.helpmevote.gr/

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΛΟΓΩ... ΕΚΛΟΓΩΝ

120 χρόνια μετά την πρώτη πρώτη πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην Ελλάδα και 126 από τις αιματοβαμμένες εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγο, έπειτα από... δύο μνημόνια και ένα μεσοπρόθεσμο, η κυβέρνηση, λίγο πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου  (και λόγω ακριβώς αυτής της εκλογικής διαδικασίας), έρχεται να δώσει το τελειωτικό (σημειολογικά) χτύπημα κατα των εργαζόμενων.

Επίσκεψη της Λούκας Κατσέλη στην Χαλκίδα


"Τον Ιούνιο έρχονται νέα μέτρα που θα πλήξουν ακόμα περισσότερο τη μέση ελληνική οικογένεια, βαθαίνοντας την ύφεση, διογκώνοντας τις κοινωνικές ανισότητες και οδηγώντας τελικά τη χώρα σε αδυναμία πληρωμών ." Τόνισε στις ομιλίες της η Λ. Κατσέλη

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα πάρει νέα μέτρα που θα θίγουν τους αδυνάμους.doc Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα πάρει νέα μέτρα που θα θίγουν τους αδυνάμους


Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα ακολουθήσει μια οικονομική πολιτική, που δεν θα βαθαίνει την ύφεση.
Έχουμε ήδη εξασφαλίσει ότι όσα μέτρα εφαρμοστούν δεν θα αφορούν ούτε νέους φόρους ούτε αύξηση υφισταμένων φόρων, ούτε θα θίγουν τους πιο αδύναμους.
Επιπλέον, η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην αφορούν σε νέα μείωση συντάξεων, αλλά αντιθέτως θα αποκαταστήσει τις αδικίες:

Στα Ψαχνά ο Δ. Αναγνωστάκης

Στο γήπεδο των Ψαχνών βρέθηκε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, παρέα με τον Περιφερειακό Σύμβουλο και πολύ καλό του φίλο Κώστα Κουλουρίδη

Τι περιμένουμε από τις εκλογές


Η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, η πρώτη κάτω από καθεστώς «μνημονιακής» επιτήρησης, βρίσκει την κοινωνία μας σε οριακή κατάσταση. Μεγάλα τμήματά της βιώνουν το φάσμα της μη αξιοπρεπούς διαβίωσης.

.: Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κερδίσει την αυτοδυναμία


Ο στόχος της καθαρής εντολής για σχηματισμό ισχυρής κυβέρνησης είναι εφικτός.
· Οι πολίτες, κατά την προεκλογική περίοδο, θα αναλογιστούν την

Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Χαλκίδα

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ευβοίας προσκαλεί όλους τους εργαζομένους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους αγωνιστές του κινήματος και της Αριστεράς στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ευβοίας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ


Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Δωρεά Παροχή του eviapost προς τους υποψήφιους Βουλετές.


Το eviapost, θέλοντας να βοηθήσει τους υποψήφιους βουλευτές θα αναρτήσει δωρεά  «κάρτα»*.
Η παροχή αυτή θα γίνει μόνο για όσους υποψήφιους δεν έχουν καταχωρίσει με πληρωμή σε άλλα blog ή άλλα ΜΜΕ διαφημίσεις.

Στα 2/3 του μ.ο. της Ευρωζώνης το μέσο ωριαίο κόστος εργασίας

Στα δύο τρίτα του μέσου όρου για την Ευρωζώνη διαμορφώθηκε το 2010 το μέσο ωραιαίο κόστος εργασίας στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Το μέσο ωριαίο κόστος υπολογίζεται μέσω της διαίρεσης του κόστους εργασίας με τον αριθμό των ωρών εργασίας. Συμπεριλαμβάνει τόσο το μισθολογικό και το μη μισθολογικό κόστος.

Τα ψηφοδέλτια της Εύβοιας όπως ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο Χαλκίδας


«Οι εκλογές πλησιάζουν, το νόημα θα καταγραφεί από το αποτέλεσμα αυτών. Η ιστορία, οι  πράξεις του παρελθόντος, οι θέσεις για το μέλλον, τα πρόσωπα των κομμάτων είναι οι παράγοντες που θα καθορίσουν το νόημα των εκλογών…
Κάποιοι θέλουν με διλήμματα να καθορίσουν το νόημα των εκλογών, διλήμματα όμως σε χειραγωγημένους πολίτες μπορούν να μπουν.

Τι μας αφήνει πίσω σε απόλυτους αριθμούς το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ φεύγει από την κυβέρνηση και αφήνει πίσω του σε απόλυτους αριθμούς ασήκωτα φορολογικά βάρη. Ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου και των νέων μέτρων του Ιουνίου το newpost.gr συγκεντρώνει τους φόρους που επιβλήθηκαν στα εισοδήματα, τις αυξήσεις της φορολογίας, τις συνεχόμενες μειώσεις σε επικουρικές και κύριες συντάξεις καθώς και τις απώλειες του εισοδήματος.

Καλημέρα. Ψίχουλα!!!!


Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της Εθνικής Πόλο στο Επικρατείας της «Κοινωνικής Συμφωνίας»

Το συνδυασμό Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας παρουσίασε η Λούκα Κατσέλη, ο οποίος περιλαμβάνει «πρόσωπα καταξιωμένα σε συγκεκριμένους τομείς δράσης και την κοινωνία».    
 Επικεφαλής η Σταυρούλα Αντωνάκου, παγκόσμια πρωταθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Πόλο, για την οποία η κ. Κατσέλη τόνισε ότι «εκπροσωπεί τα νιάτα, την προσπάθεια, τη συνεργασία, τον πρωταθλητισμό, τη συλλογικότητα και σκληρή δουλειά, στοιχεία με τα οποία επιτυγχάνονται θαύματα».  

Απίστευτη, πρωτοφανής καταγγελία για την ΔΗΜΑΡ, με εμπλοκή στην σκοτεινότερη μορφή διαπλοκής!...

Μέλος της ΚΠΕ κατηγορεί την ΔΗΜΑΡ για διαπλοκή!
Σοβαρές καταγγελίες για διαπλοκή της ΔΗΜΑΡ με επιχειρηματικά συμφέροντα και ... “ΠΑΣΟΚοποίηση” του κόμματος κάνει ο Δημήτρης Πετροπουλάκης, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος και μέλος της ΚΠΕ, αποκαλύπτοντας παρασκήνιο που δεν ταιριάζει στην Ανανεωτική Αριστερά.

Παπαρήγα: Ο λαός να μην σκορπίσει τη δυσαρέσκειά του δεξιά και αριστερά

Κάλεσμα στον ελληνικό λαό ώστε «τη δεδομένη δυσαρέσκειά του απέναντι σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να μην τη σκορπίσει δεξιά και αριστερά σε αυταπάτες, που θα τον μετατρέψουν σε έναν παθητικό θεατή και στην πορεία θα τον οδηγήσουν σε μεγαλύτερη συντηρητικοποίηση,

Ανεπιθύμητη στις γειτονιές η Αννα (video)

Άρον - άρον και κάτω από έντονες αποδοκιμασίες αποχώρησε η υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Άννα Διαμαντοπούλου από προγραμματισμένη προεκλογική της εκδήλωση στην οποία ήταν καλεσμένοι άνθρωποι της Τέχνης και Καθηγητές Πανεπιστημίου στην Καισαριανή.
Δείτε το σχετικό βίντεο

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Τους υποψηφίους  του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας, θα είναι ο επικεφαλής  του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Θέμης Τζήμας: Το ονομαζόμενο ΠΑΣΟΚ

Το παρακάτω άρθρο δεν περιστρέφεται γύρω από το τόσο “δημοφιλές” θέμα του Άκη αλλά γύρω από κάτι- κατά τη γνώμη του γράφοντος- πολύ σημαντικότερο ως προς τις εκλογές:

Επίσκεψη Προέδρου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκας Τ. Κατσέλη στην ΑΔΕΔΥ


Η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Τ. Κατσέλη επισκέφτηκε το μεσημέρι τα γραφεία της ΑΔΕΔΥ, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Κώστα Τσικρικά και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Δ. Αναγνωστάκης συνάντηση με το ΝΤ ΑΔΕΔΥ


Με το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Εύβοιας συναντήθηκε την Παρασκευή 23/4/2012 ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά και ενημερώθηκε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι.

Βαγγέλης Αποστόλου Βιογραφικό ...


ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Υποψήφιος  Βουλευτής  Ευβοίας

Γεννήθηκε στους Παπάδες Εύβοιας και ζει στη Χαλκίδα .
Σύζυγός του είναι η δικηγόρος Ζωή Κεμανέ και έχουν δύο κόρες , την Έλενα, δικηγόρο και τη Μαρία, φιλόλογο.
Σπούδασε Δασολογία και εργάστηκε στην Αγροτική  Τράπεζα .

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ


«O φόβος του κ. Βενιζέλου είναι η 6η Μαΐου.
Η 7η Μαΐου του προκαλεί πανικό.
Και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει, επιμένοντας στην επανάληψη των  βαρετών μονολόγων (“ντιμπέιτ”) του παρελθόντος, που έχουν αποδοκιμαστεί από κόμματα, δημοσιογράφους και πολίτες.

Λαϊκισμός, επιπολαιότητα και ανευθυνότητα


Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Π. Καμμένου, ότι “με βάση τη νέα δανειακή σύμβαση οι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ επιμορφωτικής ημερίδας των καθηγητών Γυμνασίου που διδάσκουν το μάθημα του ΣΕΠ και των Εκπαιδευτικών που υλοποιούν Προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας


10.00-10.30  Προσέλευση
10.30- 10.45 Άσκηση Γνωριμίας

10.45- 11.00 «Το Νέο Λύκειο. Φιλοσοφία και Δομή»
Αλιακίζογλου Αικατερίνη
υπεύθυνη ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 

11.00-11.15 «Οι Εξελίξεις για το Τεχνολογικό Λϋκειο»
Αλιακίζογλου Αικατερίνη
υπεύθυνη ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Στη Χαλκίδα έρχεται η Κατσέλη



Επίσκεψη θα πραγματοποίηση στην Χαλκίδα την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 στις 18.00, η Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» Λούκα Τ. Κατσέλη.  Το πρόγραμμα της Προέδρου της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ»  στην Χαλκίδα έχει ως ακολούθως:

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Εύβοια

marinos koukourasΣυνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα το πρωί, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ για τις εκλογές και τις θέσεις του ΚΚΕ, ενώ μίλησε ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Μαρίνος που ανέφερε :

Στο παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ δεν αρέσει η αποδόμηση του Γιώργου!

 Στο Ηράκλειο, ο Βενιζέλος μίλησε σε μισοάδεια αίθουσα. Στη Β. Αθήνας, οι βουλευτές συναντούν έντονη απροθυμία του κόσμου και καταγράφουν πολύ μεγάλη γκρίνια. Ο λόγος είναι απλός. Ο σκληρός πυρήνας που ακόμα σκέπτεται να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ είναι στη μεγάλη μάζα του «παπανδρεϊκός».

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ «Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

Ο Αλέξης Τσίπρας  ,Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ,σε μια συνέντευξη από καρδιάς στην Ειρήνη Νικολοπούλου, στην Focus Web TV  μιλάει για την ζωή του, την οικογένεια του και αποκαλύπτει ότι σε λίγο καιρό θα γίνει για 2η φορά μπαμπάς.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2012

Σας γνωρίζουμε οτι το πρόγραμμα πήρε παράταση μέχρι την 30η Ιουνίου 2012. Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων του έτους 2012 θα πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία του Συλλόγου τα παρακάτω δικαιολογητικά :

ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΚΑΒΑΛΗΣ

Στην Δροσιά Χαλκίδας βρέθηκε παραμονή του εορτασμού του Αγίου Γεωργίου ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταμάτης Γκάβαλης. Εκεί παρακολούθησε την λιτάνευση και περιφορά της εικόνας.

Το θαυμασμό του πλήθους των επισκεπτών και των διοργανωτών απέσπασε το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 6,7, & 8 Απριλίου 2012.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ


Δεδομένων των συνεχών περιβαλλοντικών παραβάσεων, όπως προκύπτουν από τις εκθέσεις των επιθεωρητών περιβάλλοντος της ΕΥΕΠ,  από τη επιβολή σχετικών προστίμων, από σχετικές επερωτήσεις στην Βουλή των Ελλήνων,

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Την Τετάρτη  25 Απριλίου 2012 η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής προειδοποιητικής 4ωρης στάσης εργασίας από ώρα 11:00  έως 15:00 σε ένδειξη διαμαρτυρίας, επειδή οι τσιμεντοβιομήχανοι αρνούνται την έναρξη διαπραγματεύσεων για την υπογραφή νέας ΣΣΕ του κλάδου.

Πάνω κάτω...


Τα ψηφοδέλτια της Κοινωνικής Συμφωνίας στη Στερεά



Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της σε ολόκληρη τη χώρα.
Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις. Πανεπιστημιακοί, επιστήμονες, ιδιωτικοί υπάλληλοι και επιχειρηματίες, στελέχη από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού και από τις δύο βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης, από το χώρο των ΑΜΕΑ αλλά και άνεργοι.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Το τέλος της παντοδυναμίας των ΜΜΕ

Τα παπαγαλάκια των καναλιών των νταβατζήδων της διαπλοκής –αφού εξύμνησαν για πολλά χρόνια την εκάστοτε κυβέρνηση- διαπιστώνουν τώρα «έκπληκτα» την πτώση του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. 
Επειδή είναι ακόμα στην καρακοσμάρα τους, τους διαφεύγει κάτι εξίσου σημαντικό.

Πρώτο Θέμα: Ύποπτο έμβασμα από offshore προς το Ίδρυμα Καραμανλή!

Μικρά δελτία...!