Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η πάσα και κάτι καρφία ΝΑ!!!!! στην καρδιά του.....


Πάσα έκανε ο Μ. Παπαμακάριος κατά την ραδιοφωνική συνέντευξη της Κ. Περλεπέ στο ράδιο ένα.
Η πάσα αφορούσε την επίσκεψη του υπουργού υγείας  κ. Λοβέρδου στην Χαλκίδα να «πιεί» ο άνθρωπος ένα καφεδάκι στην
παραλία της πόλης , καθότι όπως φαίνεται ο Βενιζέλος τον έχει αποσύρει από τον προεκλογικό αγώνα. Μπορεί ο ίδιος να κάνει λευκή απεργία καθότι δεν χρήστηκε Αντιπρόεδρος ή  να το «κρατάει μανιάτικο»  για την επιστροφή όσων είπαν όχι στο Μνημόνιο και επέστρεψα στο ΠΑΣΟΚ.
Όπως και να έχει ο υπουργός  έχει χρόνο και μπορεί  να τον επένδυση στο φίλο του Συμεών  Κεδίκογλου , να πιούν ένα  καφεδάκι  και να φωτογραφηθούν μαζί στην παραλία.
Το καρφί της Κ. Περλεπέ ήταν γεμάτο δηλητήριο. «Έχω και εγώ στην οικογένεια μου υπουργό είπε και θα μπορούσα να τον είχα φέρει και εγώ για επικοινωνιακούς λόγους» και συνέχισε « Αλλά εγώ δεν στηρίζουμε στα επικοινωνιακά  τρικ έχω θέσεις και δεν είμαι κενή αλλοίμονο σε αυτούς που στηρίζονται στην πολιτική  σε επικοινωνιακά τρικ»
Αυτά!!!

4 σχόλια:

  1. Α ΜΠΑ ΚΑΛΕ! ΚΕΝΗ? ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ!!!ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!! ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ? ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΛΕ? Η ΣΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕΣ[ΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ] στο προσφατο παρελθον ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ[συγγενη του συζυγου] ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΤΟ ΕΔΙΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ, Σ ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΑΙ? ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ...ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ...ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ!!! ΣΚΕΤΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΙΣΑΙ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ ΒΡΕ...ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ ΜΑΝΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιες θεσεις σου Καθριν? Ας ειν καλα τα νοσηλευτικα ιδρυματα του νομου.Ολοι γνωριζουν πως επιβιωνεις πολιτικα.Σαν δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον. Ακου εκει εχει θεσεις. Αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to xeroyme katinaki mas oti den eisai keni alla gemati...oli h evia to xerei. xronia tora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα στην ΝΕΤ το πρωί, η ΚΆΘΡΙΝ έβαλε τα ίδια ρουχαλάκια πού έχει σέ τοπικο μπλογκ πού διαφιμίζεται! Τα ίδια ακριβώς. Σαν σημαδούρα! Γιατί βρε κάθριν? Δέν είχες άλλα? Η για να σε αναγνωρίσουν? χα χα χα... Σε έκαναν σκόνη πάντως.Τι να πεις μωρέ εσυ. Αντε για κανενα σολάριουμ καλύτερα. Καιρός είναι. Μόνο γι τέτοια είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή