Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Επανέρχεται η Σταυρούλα Οικονομέα

Επανέρχεται η Σταυρούλα Οικονομέα, αυτή την φορά με μήνυμα της στο Eviapost για τους «σοσιαλιστές»  της Εύβοιας, οι οποίοι αφού έφαγαν και ήπιαν στο ΠΑΣΟΚ είπαν να πάνε και στο γείτονα τώρα που αγαπήσανε και απέκτησαν και συγγενικούς δεσμούς και στέλνει το παρακάτω μήνυμα:
-Σε  όσους ενοχλήθηκαν, παρότι  δεν  αναφέρθηκα  προσωπικά  και  εκπλήσσομαι  πραγματικά  ,
με ο,τι  είπα 'περί στήριξης από δήθεν 'σοσιαλιστές' της  Ευβοίας προς τον Υποψ. . Περιφ. Μπακογιάννη  κ.λπ.  γενικά   απαντώ,  αυτό  που  πιστεύω  απολύτως. 
"Υπάρχουν   διαφορές κατηγορίες και  διαβάθμιση  σε  αυτούς που στηρίζουν.  
Αυτοί που  στηρίζουν για  καμιά  καρέκλα, και  αυτοί  που  στηρίζουν  για κανένα  μεροκάματο...
Τέλεια  και  παύλα.

6 σχόλια:

  1. Ακριβώς έτσι είναι και μπράβο στην Σταυρούλα που και πάλι έχει δίκιο!!!Μετά απορούν γιατί οδηγείται ο κόσμος προς τον ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί υπάρχει και ο δρόμος της αξιοπρέπειας, ο δρόμος που λέει δεν πάω με κανέναν, πάω σπίτι μου. Με το Μητσοτακέικο δεν πάω, τι δουλειά εχω εγώ? Θυμώνει λοιπόν μ αυτούς τους κρυφοδεξιούς Πασόκους και πάει από αντίδραση και ψηφίζει ό,τι νάναι, εκτος από δεξιά! Αυτό ήταν το όραμα του Πασόκ? Μπράβο παλλικάρια μου! Εξευτελίζετε το αγνό Πασόκ, αλλά και τον εαυτό σας φυσικά! Με τι μούτρα θα εμφανίζεστε στην κοινωνία βρε ξεδιάντροποι? Νόμιζα και γω οτι όταν τα "χώνατε" στον "μεγάλο σοσιαλιστή" του νομού, και του λέγατε οταν από καιρό φλέρταρε με τον Μπακογιάννη, να μην πάει μαζί του, οτι εναντιωνόσασταν ιδεολογικά. Και είπαμε τότε μπράβο! Που να ξέραμε οτι εννοούσατε να μήν πάει αυτός για να πάρετε σειρά εσείς!!!!Κι αυτός έκανε πίσω γιατί δεν τον υποστηρίξατε, αρα δεν τον έπαιρνε, τάζοντας όμως στον "μικρό" να μην ανησυχεί, θα εργαστεί σκληρά στο παρασκήνιο και όλη του η παρέα γι αυτόν, και θα του στείλει επιρροές του υποψηφίους!!!!Στηρίζει λοιπόν Παγώνη στην Χαλκίδα για ξεκάρφωμα που είναι Πασόκ, και στην Περιφέρεια σκληρά "μικρό Κωστάκη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. simfono me ton proigoumeno sxoliasti, kai me tin stavroula. den mporousa na fantasto pote, posous krifodexious ontos eixe tosa xronia to pasok! vre sintrofia ti stirizame? tin tsepi tous e? as prosexame oi m.........s! to 90 tis ekato itan dexioi!!!!kamaroste tous genika, alla kai topika! me to pou dialithike to pasok stripsan amesos pros ta dexia, anti na pane spiti tous. xeftila tous.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά είναι τα σχόλια που γράφονται για αυτή την ανάρτηση. Επειδή πολλές αναφέρουν και ονόματα για πολλούς λόγους αποφασίασαμε να μη τα αναρτήσουμε. Αλλά κάναμε κάτι άλλο όλα αυτά τα σχόλια τα συντάξαμε και κάναμε ένα δικό μας σχόλιο. Ενα σχόλιο-άρθρο που αποτελεί δικές σας σχέψεις θα το βάλουμε και εδώ και αναξέρτητη ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σώστε την ιστορία του Σοσιαλισμού στη Χώρα!!!
    Τα όσα αναφέρει η κα Οικονομέα , αποτελούν δυστυχώς την χειρότερη επιβεβαίωση. Με δική μας επιλογή και όχι ανοχή, αυτοί οι άνθρωποι «κυβέρνησαν» την Εύβοια για τριάντα και πλέον χρόνια. Με μόνο όπλο - εφόδιο, όχι γνώση αλλά την αντιδεξία τους ρητορική –πολιτική. Αυτό εμείς θέλαμε. Αδυναμία να κάνουμε απολογισμό να τους κρίνουμε να δούμε να παράγουν έργο, να τους καθαιρέσουμε και να πει κανείς ότι δεν είχαμε ευκαιρίες;;; Το απόλυτο τίποτα και αφού έφαγαν και ήπιαν και μάλιστα θεσμικά θα μπορούν να συνεχίζουν να «τρώνε», έβαλαν πλώρη να στηρίξουν τον Κώστα Μπακογιάννη!!!
    Το χθεσινό όπλο σήμερα γίνεται εφόδιο, που πολύ θα ήθελε ο κ. Μπακογιάννης να έχει δίπλα του. Η απόλυτη αμορφωσιά ενός λαού που είναι έτοιμος να τους ακολουθήσει, να ξεχάσει, να παρασυρθεί!!!
    Ευτυχώς όμως, υπάρχουν και ορισμένες φωνές που υπηρέτησαν στο ΠΑΣΟΚ και μας λένε ότι δεν ήταν όλοι ίδιοι, δεν ήταν όλοι σάπιοι, ότι δεν στηρίξαμε την σαπίλα!!! Μπορεί να υπήρχα άνθρωποι που μας πρόδωσαν αλλά υπήρχα και άνθρωποι που αντιστέκονται. Αλλά δυστυχώς είναι τόσο λίγοι!!! Πόσοι από το ΠΑΣΟΚ της Εύβοιας είπαν το ΟΧΙ νωρίς; Σχεδόν κανείς ή για να μη το ισοπεδώνουμε τρεις, πέντε;;; Οι υπόλοιποι που ήταν ;;; Μιλώ για δημάρχους, για συμβούλους δημοτικούς, περιφερειακούς και για κομματικά στελέχη!!! Πόσοι από αυτούς έσωσαν την χαμένη τιμή του ΠΑΣΟΚ;;; Πότε έκανα μια δήλωση για ότι βιώνει ο λαός μας νωρίς;;; Βουβοί!!! Οι Απόλυτοι Βουβοί!!!
    Και όμως με αυτούς συζητά ο ΣΥΡΙΖΑ να τους εντάξει στο ψηφοδέλτιο για την περιφέρεια!!! Θα εντάξει (σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες) στα ψηφοδέλτια του περιφερειακούς συμβούλους του Περγαντά!! Όρε γέλιο !!!! Την ώρα που στο Ράδιο1 ο Μάνος Παπαμακάριος, μιλά για περιφερειακό σύμβουλο που μιλά και έχει δίαυλο επικοινωνίας με τον κ. Μπακογιάννη, την ίδια ώρα ο ίδιος μιλά και με το Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ για ένταξη στο δικό του ψηφοδέλτιο!!! Τι τροπή !!!! Ένα από τα δύο πρέπει να διαψευστεί. Την ίδια ώρα και άλλοι τέσσερεις, είναι αυτοί που έχουν συμφωνήσει να είναι στο ψηφοδέλτιο του Αποστόλου. Τι Ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Και δεν λέμε γιατί όχι να μην είναι. Απλά θέτουμε το ερώτημα, επειδή γνωριζόμαστε μπορεί να είναι κάποιος υποψήφιος αν δεν έσπασε αυγά; Με ποιους πολιτικούς όρους; Πότε διαφοροποιήθηκε πολιτικά για ότι βιώνουμε!!!
    Κύριοι του ΠΑΣΟΚ
    Μια λύση υπάρχει, σώστε την ιστορία του Σοσιαλισμού στη Χώρα!!! Έχετε την τελευταία ευκαιρία!!! Μην μετέχετε σε καμιά εκλογική διαδικασία σε κανένα ΣΥΡΙΖΑ!!! Απλά επιλέξτε να κάνετε δήλωση στήριξης σε όποιον συνδυασμό εσείς πιστεύετε και εμείς θα κρίνουμε!!!
    Θα κρίνουμε, αν έχετε το θάρρος να σώσετε την χαμένη τιμή του ΠΑΣΟΚ!!! Από εσάς θα εξαρτηθεί αν το ΠΑΣΟΚ «θα αναπαυθεί εν ειρήνη» ή θα γίνει βρικόλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει και η συγχωρεμένη η Μαρίκα, γιαγιά του Κωστάκη, να φτιάξει και να πάει εκεί στο διοικητήριο και κανένα ντολμαδάκι να διανείμει στον 3 όροφο για το προξενειό, 'οπως το 1989!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βρέ λίγη τσίπα δεν υπάρχει σε κανέναν εκεί στην παρέα? Κρυφά τάχα το κάνετε, αλλά σας πήρε χαμπάρι όλη η Στερεά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σας χλευάζουν βρέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή μας ρωτάτε γιατί δεν δημοσιεύουμε τα σχόλια που μας γράφετε. Απαντάμε. Ζητάμε την κατανόηση σας αλλά είναι αδύνατο να δημοσιευτούν σχόλια με ονόματα και ειδικά όταν είναι αρνητικά και καταγγελτικά με στοιχεία που είναι αδύνατο να επιβεβαιώσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή