Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ισορροπία ανάμεσα σε δύο εντολές αναζητά ο Μηλιός: Παραμονή στην ΕΕ και τερματισμό της λιτότητας

Σε συζήτηση στο London School of Economics ο Γιάννης Μηλιός τόνισε ότι η συμφωνία είναι κοντά και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη, αφού η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν είναι εξαγωγείς, επομένως από ένα Grexit θα ωφελούνταν οι έχοντες και όχι η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας. Κατά της λιτότητας και ο Βρετανός Paul Mason, σε αντίθετη γραμμή ο Γερμανός οικονομολόγος Χόλγκερ Σμίντινγκ.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Την αγανάκτηση των εκδρομέων προκάλεσε το μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στα παλιά διόδια Σχηματαρίου, λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης.



Την αγανάκτηση των εκδρομέων που επέστρεφα από Χαλκίδα αλλά και από Λαμία, προκάλεσαν τα  έργα ασφαλτόστρωσης που γίνονταν χθες το απόγευμα, στα ύψος των  παλιών  διόδιων  της εθνικής οδού Αθήνας- Λαμίας στο ρεύμα προς την Αθήνα.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Σιγά που καθόταν με τους ξενέρωτους!..

Το δημοσίευμα του Reuters, γραμμένο σε λυρικο-δραματικούς τόνους εμφάνιζε γλαφυρά έναν…μελαγχολικό κι αποσυνάγωγο Βαρουφάκη, να γυρνάει (σ.σ: βουρκωμένος, ίσως; Δε διευκρινίστηκε…) στις ερημιές της Ρίγας, μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup, την ώρα που οι…ασφαλείς στη θαλπωρή της Γερμανίας ομόλογοί του, απολάμβαναν σολομό και λαβράκι.
Η απάντηση από την πλευρά του Έλληνα υπουργού, ήρθε συστημένη.

Τηλεφωνήματα Τσίπρα σε Άνγκελα-Γερούν για να αλλάξει η εικόνα-Ο Δραγασάκης το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις

Την απεμπλοκή από το αδιέξοδο που παρουσιάστηκε στο Eurogroup της Παρασκευής επιχείρησε με άμεση αντίδραση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Τηλεφωνήματα στην Άνγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ. 

Τραγωδία στο Νεπάλ: Πάνω από 2.200 οι νεκροί από τον φονικό σεισμό

Ισχυροί μετασεισμοί συγκλονίζουν σήμερα το Νεπάλ και την πρωτεύουσα Κατμαντού μία ημέρα μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,9 βαθμών. Βίντεο-σοκ από το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου
Ισχυροί μετασεισμοί συγκλονίζουν και  σήμερα το Νεπάλ και την πρωτεύουσα Κατμαντού μία ημέρα μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,9 βαθμών που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 2.200 και πλέον ανθρώπων.

Οι υποψηφιότητες για τον εμπορικό σύλλογο της Χαλκίδας


Η εφορευτική επιτροπή ,  ανακήρυξε τους συνδυασμούς  και τους υποψηφίους  για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, από την 13.00 εως τις 19.00 στον 1ο όροφο των γραφείων του συλλόγου, στην οδό Σιώκου 4, στη Χαλκίδα.  
Επικεφαλής των ψηφοδελτίων είναι ο Νίκος Γεωργάτος, Παναγιώτης Μακρής, Γιάννης Φρουδαράκης  και Νίκος Αίσωπος.   :

Ο Σύλλογος «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» θα επισκεφτεί το ιστορικό Θέατρο ΒΕΜΠΟ



Ο Σύλλογος  «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» θα  επισκεφτεί  το ιστορικό Θέατρο ΒΕΜΠΟ για να απολαύσει  ένα θεατρικό έργο γεμάτο συναίσθημα .
«Πριν το Χάραμα»
των : Θανάση Παπαθανασίου  και   Μιχάλη Ρέππα
Μια πολύ δυνατή και συγκινητική ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά, στα χρόνια των μεγάλων λαϊκών

Συγκέντρωση ενάντια στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου από το ΠΑΜΕ στη Χαλκίδα

Συγκέντρωση εναντίωσης απέναντι στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ την Τρίτη 28 Απριλίου στις 19:00 στο στρογγυλό στην παραλία Χαλκίδας.
Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (τις οποίες κατήγγειλε ως αντιπολίτευση) επιχειρεί να βάλει χέρι στα ταμειακά διαθέσιμα Δήμων, Οργανισμών και Ασφαλιστικών Ταμείων.