Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Συγκέντρωση ενάντια στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου από το ΠΑΜΕ στη Χαλκίδα

Συγκέντρωση εναντίωσης απέναντι στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ την Τρίτη 28 Απριλίου στις 19:00 στο στρογγυλό στην παραλία Χαλκίδας.
Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (τις οποίες κατήγγειλε ως αντιπολίτευση) επιχειρεί να βάλει χέρι στα ταμειακά διαθέσιμα Δήμων, Οργανισμών και Ασφαλιστικών Ταμείων.

Την ώρα που μικρό μέρος των ανέργων παίρνει επίδομα ο ΟΑΕΔ βρήκε 170 εκατομμύρια για την εξυπηρέτηση του χρέους. Την ώρα που ληστεύονται ταμειακά διαθέσιμα δήμων με κίνδυνο να μην μπορούν να λειτουργήσουν από τα άδεια ταμεία βρέθηκαν 500 εκατομμύρια ευρώ για εξοπλιστικά προγράμματα.
Στην ουσία η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα καλούνται να πληρώσουν το χρέος που δημιουργήθηκε για τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Βαφτίζουν την υπεράσπιση των συμφερόντων του κεφαλαίου πατριωτικό καθήκον.
Σε αυτή την βάση γίνονται και οι διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης, δεν αφορούν την βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, αλλά τους ανταγωνισμούς ανάμεσα στους εκμεταλλευτές τους. Τα δάνεια και το χρέος δεν είναι του λαού. Καλούν το λαό να πληρώσει το μάρμαρο, να δεχτεί να ζει στη φτώχεια και την εξαθλίωση για συνεχιστεί η κερδοφορία των τραπεζιτών, των μονοπωλιακών ομίλων. Τώρα οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, οι ομοσπονδίες και τα εργατικά κέντρα να καταγγείλουν με κάθε μέσο την ΠΝΠ. Να απορρίψουν τους εκβιασμούς και τις απειλές.
Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία και τα κέρδη της.
Κάτω τα χέρια από τα ταμειακά διαθέσιμα και αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, του ΟΑΕΔ, των ΟΤΑ και των άλλων δημόσιων φορέων.
Να επιστραφούν και όσα έχουν ήδη δεσμευτεί και να αποκατασταθούν οι απώλειες που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια, όπως στην περίπτωση του PSI.
Αγώνας ρήξη ανατροπή
Ο δικός μας δρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου