Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο Νικολόπουλος επανέρχεται με ομοφοβικά σχόλια και καλεί τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου στην Αθήνα για... διάλογο

Με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος δίνει συνέχεια στο θέμα των δύο ομοφοβικών tweet που ανήρτησε την Πέμπτη εναντίον του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ. Ο βουλευτής έστειλε επιστολή στον Μπετέλ, στην οποία του θέτει διάφορα ερωτήματα, τον καλεί σε δημόσιο διάλογο και τον προσκαλεί στην Αθήνα σε... ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

«Σκάβαμε 50 χρόνια στην Αμφίπολη...»

Amfipoli_anaskafes_1Στο ημερολόγιό του, ο αρχαιολόγος Δημήτρης Λαζαρίδης περιγράφει την αναγκαιότητα της έναρξης ανασκαφών στην Αμφίπολη και την προστασία της περιοχής από την Αρχαιολογική Εταιρεία, προκειμένου να χαρακτηριστεί άμεσα τότε, αρχαιολογικός χώρος, έτσι ώστε να βάλει «φρένο» στους αρχαιοκάπηλους, που πρόλαβαν πριν από αυτόν να ξεκινήσουν τις «εκσκαφές» και να συλήσουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.
 
Γράφει λοιπόν:

Παντρεύεται στις 27 Σεπτεμβρίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Αιδηψό

Στις 27 Σεπτέμβρη θα τελεστεί ο γάμος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον αγαπημένο της με τον οποίο διατηρεί σχέση τα τελευταία 10 χρόνια. 

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, παντρεύεται τον αγαπημένο της, Απόστολο Μαντή, στα Λουτρά Αιδηψού από τα οποία κατάγεται η μητέρα της, η συνταξιούχος δημοσιογράφος, Λίνα Αλεξίου.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Την "κάνει" για το Λονδίνο ο Παπανδρέου και δεν θα πάει στην εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη!

και που είπες που πάς;;
Ο Γιώργος Παπανδρέου προτίμησε να πάει στο Λονδίνο από την εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη στο Ζάππειο, με ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 
 Σύμφωνα με το "Έθνος"  ο πρώην πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει να μιλήσει εκείνη την ημέρα στην πρωτεύουσα της Βρετανίας σε εκδήλωση για την οικονομική κρίση. 

“Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας”

Η πρόσκληση Βενιζέλου σε Σημίτη-Παπανδρέου με e-mail για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ.!!

Το "μάθημα " που πήρε από τον Γ.  Παπανδρέου αποφάσσισε να υλοποιήσει ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και έστειλε ηλεκτρονική πρόσκληση στους δύο πρώην Πρωθυπουργούς.  Τι τους είπε..

"Θεωρώ αυτονόητη την παρουσία σας  στην εκδήλωση.... "

Αλλά ο άλλος την κάνει...

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Σύγκρουση Ξυνίδη με Βενιζέλο

Σε μετωπική σύγκρουση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προχωρά λίγο πριν από τα 40ά γενέθλια του ΠΑΣΟΚ ο πρώην γραμματέας του κόμματος Σωκράτης Ξυνίδης.

Σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου,

Είπε ξείπε Σταυρογιάννης:Παραιτήθηκε από βουλευτής-Χείρα βοηθείας στην εκλογή ΠτΔ


Ενισχύει την κοινοβουλευτική της δύναμη η ΝΔ μετά την επιστολή παραίτησης του ανεξάρτητου Νίκου Σταυρογιάννη από το βουλευτικό αξίωμα παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες διαρρεόταν ότι δεν θα εγκαταλείψει την έδρα του για να στήσει μπλόκο στην εκλογή ΠτΔ.

Επιστολή παραίτησης από το βουλευτικό του αξίωμα θα καταθέσει ο Νίκος Σταυρογιάννης, ανεξάρτητος βουλευτής, αλλά και νυν δήμαρχος Λαμίας.

Oρκωμοσία Δήμου ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ελαμψαν με την απουσία τους απο την oρκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ οι  ΜΕΝΤΟΡΕΣ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ της Δημάρχου "εξάδελφοι", τοπικοί Βουλευτές μετά των κηδεμόνων τους.

Σταυρούλα Οικονομέα: ''Ενα αντίο που άργησε 4 χρόνια.....'' Τι να υποθέσω;

Κ.  Θανάση,  έτσι  σας  αποκαλούσα  πάντα,  από  το 1990  που  σας  γνώρισα.  Θα  μου  επιτρέψετε  να  σας  αποχαιρετίσω  και  γώ, κάνοντας  μια  μικρή  μόνο  αναδρομή  στα  20  περίπου  χρόνια  που γνωριστήκαμε  στον  ίδιο  πολιτικό  χώρο. 
 Εγώ  τότε  αρκετά  νέα, με   όνειρα,  ρομαντική  και  παρορμητική  πολιτικά, νόμιζα  ότι  θα  αλλάζαμε  τον  κόσμο  όλο.  Στάθηκα  δίπλα  σας,  όπως  και  πολλοί  άλλοι  βέβαια, ήμουν  εκεί  στις  χαρές  σας, στις  νίκες  σας, έκλαψα  στις  ήττες  σας -το  θυμόσαστε  που  με  παρηγορούσατε-σε  όλες  στις δύσκολες  στιγμές  ήμουν  παρούσα, κυρίως  μάλιστα  στις  δύσκολες.....

Ξεπούλησαν το Χάνι της Γραβιάς

του Θωμά Σίδερη
Ο καλλικρατικός δήμος Δελφών, με όνομα βαρύ σαν… ιστορία, απέδειξε στην πράξη ότι όχι μόνο είναι ανιστόρητος αλλά και επικίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον.
Ένας παραιτηθείς δήμαρχος εξαιτίας της παραπομπής του σε δίκη, ένας αντιδήμαρχος  που ασκεί χρέη δημάρχου και που στην εκπνοή της θητείας του προχώρησε σε σκανδαλώδη παραχώρηση δημόσιας περιουσίας, ένας δημοτικός σύμβουλος που καταγγέλλει και στη μέση το Χάνι της Γραβιάς.

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Eπίθεση στη Μέρκελ από τους νομπελίστες

Η πρόσφατη συνάντηση των νομπελιστών οικονομολόγων στο Λιντάου της Γερμανίας κατέδειξε με θεαματικό τρόπο το χάσμα που χωρίζει την καγκελάριο Μέρκελ από τους «γκουρού» της παγκόσμιας οικονομικής έρευνας.
«Φαίνεται πως η Μέρκελ δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης», παρατηρεί ο Έντμουντ Φελπς, κάτοχος του Νόμπελ Οικονομίας 2006.

Πρόσληψη 10.000 εκπαιδευτικών μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ

Όσον αφορά την κάλυψη των κενών των σχολείων σε εκπαιδευτικούς.
Στην ανάγκη διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 10.000 εκπαιδευτικών και την ανατροπή του κανόνα «1 προς 10» συμφώνησαν στο πλαίσιο συνάντησής τους η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και ο διευθυντής του υπουργικού Γραφείου του υπουργού Παιδείας Τάσος Χρηστάκης.

Την Πέμπτη ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ...

Την Πέμπτη θα δοθεί τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων, καθώς αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι βάσεις θα... αυξηθούν στις δημοφιλείς

Γιάννης Πανούσης: Θα ζήσουμε τραγελαφικές καταστάσεις με τον Κουβέλη Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Ο Φώτης Κουβέλης έχει συμφωνήσει με τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας» δήλωσε κατηγορηματικά στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης. 

O τάφος της Αμφιπόλεως ήταν γνωστός εδώ και 10 χρόνια.

Δημοσιευμένη σε αρχαιολογικό περιοδικό (http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/arp.228/abstract ) το 2003 η γεωφυσική έρευνα στον τάφο της Αμφίπολης, με εμφανή την εσωτερική διαρρύθμιση. Κάποιοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί … Τι έψαχναν εκεί οι Γερμανοί στην Κατοχή; 
Δείτε μια άλλη άποψη

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Αντώναρος: Μήπως ο Καραβίτης ξέρει πολλά και δεν τον διώχνουν;;;…

Σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Καραβίτη για το θέμα του ΕΝΦΙΑ εξαπέλυσε ο Ευ. Αντώναρος μέσω Twitter αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης.

Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου κάρφωσε στο “Πρώτο Θέμα” την πρωθυπουργική πτήση του Βενιζέλου!

Γράφει η Καυτή Αεροσυνοδός
Κι ενώ ο Σαμαράς με τους 180 Χαικάληδες ετοιμάζεται να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Φώτη Κουβέλη, έναν ακόμη πολιτικό- Τίποτα που δεν έχει ουδεμία σχέση με προσωπικότητες σαν του Κώστα Γαβρά και της Αρβελέρ, την ίδια ώρα "δίνει" στεγνά στην δημοσιότητα τις VIP πτήσεις του συνεταίρου του στην κυβέρνηση.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τους εκδότες του Πρώτου Θέματος, Αναστασιάδη και Καραμήτσο, άφησε να διαρρεύσει στην συγκεκριμένη εφημερίδα μια "προσωπική αδυναμία" του Βενιζέλου.

Οταν ο Σαμαράς βρισκόταν κλινήρης στην σουίτα του Costa Navarino, ο  αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που έκανε διακοπές στη Σκιάθο, ζήτησε να χρησιμοποιήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να παρευρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Και το όνομα αυτού: Κουβέλης

Τον τρόπο με τον οποίο θα βγει από το διαφαινόμενο αδιέξοδο για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας επεξεργάζεται ο Αντώνης Σαμαράς και σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται πως τον έχει βρει. Όπως αναφέρει η «Καθημερινή της Κυριακής», ο πρωθυπουργός δείχνει να έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αποτελεί την καλύτερη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή.