Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Γιάννης Πανούσης: Θα ζήσουμε τραγελαφικές καταστάσεις με τον Κουβέλη Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Ο Φώτης Κουβέλης έχει συμφωνήσει με τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας» δήλωσε κατηγορηματικά στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης. 

 Ο κ. Πανούσης, μάλιστα συμπλήρωσε ότι «σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πολιτικός κόσμος θα ζήσει τραγελαφικές καταστάσεις καθώς η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίζει τα νομοσχέδια και ο Φώτης Κουβέλης ως πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τα υπογράφει». 
Συνεχίζοντας ο κ. Πανούσης έκανε επίθεση επί προσωπικού στον κ. Κουβέλη τονίζοντας πως «η υποψηφιότητα του στην ουσία δίνει παράταση ζωής στην παρούσα κυβέρνηση…». 

Τέλος, έκανε λόγο για προσωπικές φιλοδοξίες αλλά και κατευθυνόμενες κινήσεις , όπως η Ελιά, οι 58 και άλλες πρωτοβουλίες που δημιουργούν ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ.


1 σχόλιο:

  1. Εμ.....κ,Πανούση μου? Οταν είχατε πρόεδρο όλοι σας τον κυρ Φώτη, δεν το χατε ψιλιαστεί πυ το πάει? Τι βρώμικες συμφωνίες είχε κάνει οταν μπήκατε στην κυβέρνηση? Τώρα είναι αργά για δήθεν καταγγελίες. Διότι τότε συμφωνήσατε όλοι να μπείτε! Βολευόσασταν για να παραμείνετε βουλευτές! Τώρα που βουλιάζετε σας έπιασε ο πόνος να καταγγέιλετε τον πουλημένο κυρ Φώτη. Δεν σας πιστευουμε, όλοι ίδιοι και πολιτικά πουλημένοι και κρυφοδεξιοί, δεν διαφέρετε σε τίποτα από ΝΔ και Μπένι! Κοροιδέψατε τότε τον κόσμο και σας ψήφισε, αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια! είστε πιο δεξιοί κι απ τούς δεξιούς! Τουλάχιστον αυτοί είναι φανεροί! Καλό πολιτικό θάψιμο! Α! Και μην προσπαθήσετε να πάτε για να ξαναεκλεγείτε σε άλλο κόμμα, γιατί ο πάτος έχει και τρύπα! Προσοχή!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή