Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κ. Περλεπέ Να μην είναι υποψήφιοι Βουλευτές όσοι δεν ψηφίσουν τα μέτρα!!!

Μιλώντας στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, η Κ. Περλεπέ ανάφερε ότι όσοι βουλευτές δεν ψηφίσουν τα νέα μέτρα να μην είναι υποψήφιοι βουλευτές στις επερχόμενες εκλογές.

Σχόλιο
Κάτι που εμάς μας ξαφνιάζει ευχάριστα, γιατί μετά από δύο χρόνια "άκρα του τάφου η σιωπή" επιτέλους εκφράστηκε.  Με την σημερινή πολιτική θέση της κ. Περλεπέ,  ο Ευβοϊκός Λαός γνωρίζει, το πολιτικό στίγμα της κυρίας βουλευτού και την ημέρα των εκλογών  να το θυμάται .
Πηγή Δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ

11 σχόλια:

  1. ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...11 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:33 μ.μ.

    ...ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΑΒΑΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ, ΣΤΙΣ "Π...." ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...Η "ΦΤΗΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ" ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΒΟΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ!!!ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...min skivis, [stoys danistes] toso poli evlogimeni...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενω εσυ που θα τα ψηφισεις τα μετρα να εισαι υποψηφια! ωραια δεσαμε...Χριστε μου τι θα δουμε ακομα...............................................................................................................................................................................................................α ρε μπαμπω καθριν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ti provlima panagia moy einai toyto to prama- vouleftina sto nomo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .....ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ 'ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ' 'ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ'. ΜΟΝΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γερνάς περλεπεσηφουνάκη και εκτροχιάζεσαι εντελώς! τι ψυχή θα παραδώσεις???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nα ρωτήσω την κ. βουλευτή μπορώ; Κυρία Περλεπέ και οι βουλευτές που έδωσαν συντάξεις "μαϊμούδες" σε τυφλούς που γυρίζουν στα χωριά για ψήφους και την ίδια ώρα αυτοί οι τυφλοί παίρνουν επιδόματα νοσοκόμου να υπηρετούν τους άρρωστους συζύγους τους. Πρέπει να είναι σε ψηφοδέλτια; Απλά ρωτάω καλά θα ήταν να πάρω όμως δημόσια απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή σε αυτήν και σε όσους απο τουσ βουλευτές μας ψηφισαν το μνημονιο.
    Ελπίζω την μέρα την εκλογων όλοι να θυμομαστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ. Καρακιτσαριό και καρακατιναριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή