Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μ. Χρυσοχοϊδης: Αποδείχθηκε μικρός, σχεδόν τίποτα!!!!

Να εδώ οι σελίδες είναι ανάποδα!!!
Δεν διαβάζω μόνο εγώ ανάποδα
Αν ρωτούσες χθες  οποιοδήποτε ανεξάρτητο και αντικειμενικό παρατηρητή. Αν πιστεύει ότι θα υπάρξει διαφωνία στο υπουργικό συμβούλιο; Από το βάθος της ψυχής του είναι βέβαιο ότι θα σου απαντούσε «Πιστεύω ΝΑΙ». Αν επανερχόσουν και του έθετες δεύτερη ερώτηση από ποιόν;
Θα απαντούσε «Πιθανό ο Χρυσοχοιδής, γιατί δεν έχει άλλη επιλογή». Την ίδια απάντηση δώσαμε και εμείς χθες, περιμέναμε την μία υποχρεωτική διαφοροποίηση. Αν ήθελε ο Μ. Χρισοχοϊδης να σώσει «κάτι» από την πολιτική του ταυτότητα και να αρχίσει να την κτίζει από την αρχή!!!.
Το ότι ο Μ. Χρισοχοϊδης ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο είναι γνωστό. Η δήλωση του ότι δεν  το είχε διαβάσει και επομένως δεν γνώριζε τι περιέχει, αλλά αναγκάστηκε να το ψηφίσει, έγινε από τον ίδιο στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Μια δήλωση που έκανε στα πλαίσια της προσωπικής στρατηγικής του στην πορεία του,  να γίνει «ηγέτης» και να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Η δήλωση  αυτή έγινε όπως ερμηνεύτηκε, για να καταγραφεί ως «αντιμνημονιακός» έστω και υπό όρους και προκάλεσε θόρυβο….
Και ενώ υπάρχει η  ιστορία  του « ανδρός», χθες πάει στο υπουργικό και ψηφίζει το Μνημόνιο 2. Τώρα να περιμένουμε, δήλωση του, ότι κράταγε τις σελίδες ανάποδα όταν διάβαζε το Μνημόνιο 2 και το αντιλήφθηκε λάθος; Δεν είναι απίθανο όλα να τα περιμένουμε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου