Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τηλεφωνική επικοινωνία Γ. Παπανδρέου - Ντ. Κον Μπέντιτ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντανιέλ Κον Μπέντιτ, συμπρόεδρο της Ομάδας των Οικολόγων - Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο οποίος ευρίσκεται στην Ελλάδα, προσκεκλημένος του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κ.κ. Παπανδρέου και Κον Μπέντιτ συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΕ, ο δε Κον Μπέντιτ άσκησε κριτική για την ασφυκτική πίεση που ασκούν οι Ευρωπαίοι εταίροι επί της Ελλάδας και εξέφρασε φόβους ότι η πιεστική τακτική που ακολουθείται από την πλευρά τους δεν θα συμβάλει στην υλοποίηση των ουσιαστικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, που έχει ανάγκη η χώρα για να υπερβεί την κρίση.

Επίσης, οι κ.κ. Παπανδρέου και Κον Μπέντιτ συμφώνησαν στην πραγματοποίηση επαφών και ευρύτερου διαλόγου μεταξύ του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και του Κόμματος των Οικολόγων - Πρασίνων για τα μεγάλα στρατηγικά προβλήματα που αφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το μέλλον της, προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου