Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΑΣΟΝΟΜΕΙΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.

Ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, Προστασίας Δασών και Φ.Π. κ. Κ. Δημόπουλος με έγγραφό του στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας και στο Δασαρχείο Αλιβερίου, απαντώντας στο ζήτημα της παραχώρησης ενός λυομένου του Δασονομείου Αλιβερίου για την στέγαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου  ενημερώνει για τα ακόλουθα:
1.       Τα λυόμενα του Δασονομείου Αλιβερίου ανήκουν πλέον στο Πράσινο Ταμείο του ΥΠΕΚΑ και έχουν παραχωρηθεί στο Δασαρχείο από το 1995 με λογιστική χρεοπίστωση και με εγκριτικές διαταγές της υπηρεσίας του.
  2.  Η  παραχώρηση των ακινήτων που χρησιμοποιούνται από δασικές υπηρεσίες γίνεται όταν αυτά δεν είναι αναγκαία και μετά από γνώμη των αρμοδίων δασικών υπηρεσιών και εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών  και Απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Δασών.
  3. Δεν έχουν δικαίωμα οι περιφερειακές υπηρεσίες να παραχωρούν σε άλλον ακίνητη περιουσία που τους έχει παραχωρηθεί.
  4.  Γενικώς πριν από την παραχώρηση δασικής έκτασης σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες διερευνάτε η δυνατότητα κάλυψης των αναγκών σε άλλο ακίνητο ιδιοκτησίας του δημοσίου.
Αναρμόδια λοιπόν η Δασάρχης Αλιβερίου. Εκτεθειμένοι οι συντάκτες του εξωδίκου...Πάνε στράφι και τα «εντέλλεσθε»..... Τώρα πάλι από την αρχή. Και ας μην κάνουν πάλι το ίδιο λάθος…..να γίνουν οι σωστές ενέργειες για να υπάρξει αποτέλεσμα.
http://lala-to.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου