Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Κούτας: "Τα χρήματα του Επιμελητηρίου δεν αξιοποίηθηκαν προς όφελος των επιχειρήσεων του νομού"


Παρών έδωσε, στην τελευταία συνεδρίαση της απερχόμενης Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ευβοίας χθες ο υποψήφιος Πρόεδρος και επικεφαλής του συνδυασμού Ευβοϊκή Επιχειρηματική Πρωτοβουλία Χρήστος Κούτας με τους υποψηφίους του συνδυασμού του
, Μάχη Κολούτσου, Μανώλη Στούρα , Δημήτρη Μπατσακούτσα, Φώτη Κουρμαδά, Σαμαντούρο Κώστα, Τζαβάρα Γιώργο, Σούλα Γιώργο, , Καβαθά Σταύρο, Καραμπατσόλη Νίκο, Χρήστο Τζουβαλά και Γιάννη Χρυσαφόπουλο.
Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Το 2012 θα είναι εφιάλτης για τις επιχειρήσεις, αφού η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, σχεδόν έχει μηδενιστεί» και αναφερόμενος στον προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου για το 2012, είπε ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχουν μέσα σε αυτό παρεμβάσεις  «Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για το Επιμελητήριο γιατί θέλω να βάλω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στη μάχη για να σωθούν οι επιχειρήσεις», τόνισε και πρόσθεσε ότι η Διοίκηση του κου Σίμωση δεν αξιοποίησε τα κονδύλια του Επιμελητηρίου για την αντιμετώπιση της κρίσης των επιχειρήσεων. Υποστήριξε ότι το Επιμελητήριο πρέπει να κινηθεί προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του νομού. Τέλος, ζήτησε ανακατανομή των πόρων του Επιμελητηρίου προς όφελος των Επαγγελματιών του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου