Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Oι πιέσεις συνεχίζονται στον Αν Σαμαρά!!!


Μια σειρά από παπαγαλάκια όπως ο Μπάμπης του Σκαί και άλλα,  κάνουν επιθέσεις στον Αντώνη Σαμαρά για το θέμα της υπογραφής.
Εμείς μέρες τώρα είχαμε γράψει ότι ο Σαμαράς μας γίνεται συμπαθής με την στάση του και μακάρι να κρατήσει !! Δεν φοβηθήκαν να γράφουμε πάντα την άποψη μας καθαρά και ξάστερα, κρίνοντας πάντα το συμφέρον της χώρας.

Το ευχάριστο είναι ότι σήμερα ο Φ. Κουβέλης, είπε καθαρά και ξάστερα ότι στηρίζει τον Αν. Σαμαρά να μην υπογράψει. Λιγότερο «καθαρό» και το όχι του Τσίπρα στην υπογραφή. Όχι είπε και η Αλέκα Παπαρήγα με το δικό της κομματικό λόγο. Στο σύνολο της η αριστερά λέει ΟΧΙ !!! Το Δυστύχημα είναι ότι Το ΠΑΣΟΚ λέει ΝΑΙ. Οι άνθρωποι τα έχουν ΧΑΣΕΙ, έχουν αλλοιωθεί το φαινόμενο χρίζει μελέτης. Ελπίζουμε μην έρθουν όμως κάτι τύποι σαν τον Μπερλίτη σήμερα και πουν ήταν λάθος!!!
Η υπογραφή ή ΟΧΙ του Αντώνη Σαμαρά για εμάς έχει στοιχεία Εθνικής υπόστασης. Έχει στοιχεία διαχείρισης, ενός αρχηγού πολιτικού κόμματος, τυχόν υπογραφή σημαίνει ότι γίνεται διαχωρίσιμος αύριο,. Σημαίνει πλήρη παράδοση της χώρας στα δικαστήρια του Λονδίνου σε περίπτωση που αύριο ύπαρξη αδιέξοδο του μνημονίου και όχι στα Ελληνικά δικαστήρια και αυτό είναι το κυρίαρχο.
Η παράδοση της χώρας από τον ένα αρχηγό (Πρωθυπουργό) στον άλλο πρέπει να έχει τα στοιχεία ότι η χώρα δεν πρέπει να παραδίδεται μικρότερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου