Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ “ΠΑΠΑΔΗΜ - Ι - ΟΥ” ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Την συμβολική διαμαρτυρία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ενάντια στο αντικοινωνικό χαράτσι, επέλεξαν τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας για να κάνουν επίδειξη αυταρχισμού, βαρβαρότητας και  τρομοκρατίας.
Την ώρα η κοινωνία στενάζει υπό την επέλαση του νεοφιλελευθερισμού, οι δυνάμεις της ξενοκρατίας δεν αρκούνται στην παράνομη ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ που παραβιάζει βάναυσα το συνταγματικό χάρτη της χώρας, αλλά προχωρούν και σε παράνομες συλλήψεις που καταλύουν κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας.
Συγκεκριμένα: Η χθεσινή βίαιη και βάρβαρη παρέμβαση των δυνάμεων καταστολής, κατά εργαζόμενων στο μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ, που αρνούνται να εφαρμόσουν την παράνομη εντολή της Κυβέρνησης, για την είσπραξη χαρατσιών, μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, από τα νοικοκυριά που είναι πλέον σε κατάσταση οικονομικής εξαθλίωσης), ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η κινητοποίηση Οργανώσεων, Πολιτικών Κομμάτων, Κοινωνικών Φορέων, Βουλευτών, εργαζόμενων και ανώνυμων πολιτών έφερε αποτέλεσμα και αργά το βράδυ οι δέκα συνάδελφοι και οι πέντε συλληφθέντες πολίτες, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ωστόσο, οι ευθύνες του κρατικού μηχανισμού για την παράνομη σύλληψη εργαζόμενων και πολιτών, (υπό καθεστώς ωμής βίας και απόλυτης τρομοκρατίας), είναι τεράστιες. Πρόκειται για βαρύτατο ολίσθημα που παραβιάζει το σύνταγμα, τορπιλίζει τους δημοκρατικούς θεσμούς, καταλύει κατοχυρωμένα δικαιώματα και ελευθερίες και  γυρίζει τον τόπο πολλά χρόνια πίσω.

Το κράτος της βίας, της καταστολής και των εισαγγελέων δεν πρόκειται να κάμψει το δημοκρατικό φρόνιμα της κοινωνίας. Ο εκφοβισμός, η τρομοκρατία έχουν παρέλθει οριστικά.
Η ΕΤΕ/ΔΕΗ, συγχαίρει ολόψυχα τους συνάδελφους αγωνιστές που με αυταπάρνηση τίμησαν το συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ και ανέδειξαν τα οράματα και τα ιδεώδη της εργατικής τάξης.

Ευχαριστεί θερμά τα πολιτικά κόμματα, τους βουλευτές, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους κοινωνικούς φορείς, τους εργαζόμενους και τους εκατοντάδες ανώνυμους πολίτες που συμπαραστάθηκαν στον δίκαιο αγώνα των μελών της. 

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ.

ΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.


ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ  ΕΤΕ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου