Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου φιλοξένησε και προφανώς υιοθέτησε κείμενο απάντησης σε προηγούμενη δημοσίευσή μας σχετικά με τις πηγές του Αυλωναρίου και το έργο που επιτελέστηκε στην οκταετία 2003-2010.
Ως προς το περιεχόμενό του το κείμενο της απάντησης δεν διαφέρει σε τίποτε από το αρχικό λασπολογικό -και γνωστού εξάλλου φανφαρονικού ύφους "κατηγορητήριο" - περί καταστροφής των πηγών του Αυλωναρίου. Για την ταμπακιέρα τίποτε. Εάν είχαμε εγκαταλήψει τις πηγές  η υδροδότηση του Αυλωναρίου θα ήταν δυσχερής όλα αυτά τα χρόνια. Και  είναι γνωστό στους Αυλωναρίτες ότι μόνο για τεχνικές βλάβες διακόπτετο η υδροδότηση. Οι δικές μου εικόνες παρουσιάζουν την κατάσταση των πηγών όπως ήταν σε όλη τη διάρκεια της οκταετίας 2003-2010. Οι δικές τους προφανώς παροσιάζουν την τωρινή εικόνα, όπως κατάντησαν μετά την οκτάμηνη εγκατάληψη και των πηγών και της δημοπτικής ενότητας Αυλώνος.
Αντί αυτού του ύφους, της πολιτικής  ψευτομαγκιάς,  καλό είναι να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα του Αυλωναρίου, συμπεριλαμβανομένης και της συντήρησης του δικτύου ύδρευσης.
Όσο για την ψύχωση ορισμένων με τον πρώην Δήμαρχο Αυλώνος, μόνο ειδικοί επιστήμονες μπορούν να τους βοηθήσουν, εμείς πάντως δεν θα συνδράμουμε στην θεραπεία τους, ούτε με την σιωπή μας για την εγκατάληψη των χωριών μας ούτε με την συζήτηση μαζί τους, τουλάχιστον  όσο δεν σοβαρεύονται.
Είναι καιρός  επιτέλους να σοβαρευτούν. Να αφήσουν τις μεγαλόστομες εξαγγελίες και τις ασυνάρτητες λασπολογίες και να δουλέψουν για την σωστή οργάνωση του Δήμου, την έντιμη και διαφανή οικονομική διαχείριση, την διαφανή και κυρίως χρηστή διοίκηση στις ΔΕΥΑ. 
 Να δουλέψουν για τη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες τουλάχιστον στο επίπεδο των καποδιστριακών δήμων. Αυτό, όσο και εάν ενοχλεί, ειδικά για τον Δήμο Αυλώνος δικαιούμαστε να το απαιτούμε.
http://dimitris-katsoulis.blogspot.com/2011/09/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου