Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, Κάλεσμα συμμετοχής στην Απεργία της Τετάρτης



Υλοποιώντας την απόφαση της Σύσκεψης των Σωματείων που πραγματοποιήθηκε στις  20/3/2014,  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. στις 9 Απριλίου 2014 μέρα ΤΕΤΑΡΤΗ, με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των Σωματείων μας στις 10π.μ. στο ΠΑΡΚΙΝ στην ΑΒΑΝΤΩΝ ( έναντι Ταχυδρομείου, κιόσκι Σωματείων).
Η Κυβέρνηση σε ρόλο καταστροφέα συνεχίζει την αντεργατική πολιτική της, ψηφίζοντας πολυνομοσχέδια που δίνουν την χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία, καταργώντας κάθε παροχή κοινωνικής ασφάλειας, εντείνοντας την ύφεση και τα αδιέξοδα.

   Η κρίση, το έλλειμμα και το χρέος δεν προκλήθηκαν από τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, οι οποίοι συνεχίζουν να σηκώνουν αποκλειστικά το βάρος για την αντιμετώπισή τους , απεναντίας είναι αυτοί που παράγουν,  πληρώνουν φόρους και δημιουργούν τα πρωτογενή πλεονάσματα, για τα οποία  επαίρεται  η Κυβέρνηση. Αντίθετα όσοι λεηλάτησαν  το δημόσιο πλούτο όσοι συνεχίζουν να φοροκλέπτουν  και να εισφοροδιαφεύγουν παραμένουν στο απυρόβλητο.
   Οι προκλήσεις και τα  προβλήματα είναι τεράστια.
   Για αυτό η ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των εργαζομένων, η συστράτευση και ο κοινός αγώνας είναι προαπαιτούμενα, ώστε να ισχυροποιηθεί  η δύναμή μας, στην διεκδίκηση των κοινών μας αιτημάτων, ώστε να επιβάλλουμε λύσεις φιλεργατικές και αναπτυξιακές προς όφελος του λαού και της χώρας. 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 10π.μ. ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΤΗΣ ΑΒΑΝΤΩΝ (ΕΝΑΝΤΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ, ΚΙΟΣΚΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ)


ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Στέφανος ΜΠΑΣΙΝΑΣ                                                       Μαρία ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου