Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Γιώργος Καρατζαφέρης σε Παπαδήμο: Βάλτους κομισάριους σου

Να δημιουργηθεί ένα νέο κυβερνητικό σχήμα με τη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά ζήτησε από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Σε συνομιλία που είχε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με το «Το Βήμα», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε ένα νέο κυβερνητικό σχήμα με λιγότερους υπουργούς (13 αντί για 50) και την συμμετοχή των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ως αντιπρόεδρους.
Χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης είπε «Άλλο, διαφορετικό κυβερνητικό σχήμα και άλλο, διαφορετικό χρόνο εκλογών, απ΄ αυτόν που έχει ήδη συμφωνηθεί. Μία κυβέρνηση με 13 το πολύ υπουργούς και με δύο αντιπροέδρους τους κκ. Παπανδρέου και Σαμαρά στην κυβέρνηση, ώστε να συντονίζουν τους υπουργούς τους. Με 50 υπουργούς δεν γίνεται δουλειά», είπε ο κ. Καρατζαφέρης ο οποίος εμφανίζεται ενοχλημένος από τις ενδο- υπουργικές έριδες που το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει.
Επιπλέον, όπως αναφέρει, ζήτησε από τον κ. Παπαδήμο να υπάρξει νέα συνεννόηση με τους αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, ώστε να επαναπροσδιορισθεί επ΄ ακριβώς ο χρόνος των εκλογών, να δοθεί, δηλαδή συγκεκριμένη ημερομηνία: «εάν δεν συμβεί αυτό τότε από τον άλλο μήνα όλοι θα τρέχουμε για εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου