Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Παπανδρέου – Βενιζέλος Τι είπαν κατά τη συνάντησή τους

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπανδρέου -Βενιζέλου
Όπως μαθαίνουμε, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Παπανδρέου και ο υπουργός οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος είχαν μια μακρά και σε βάθος συζήτηση για την κατάσταση της χώρας, του πολιτικού συστήματος και του ΠΑΣΟΚ. Οι δύο άντρες συμφώνησαν πως πρώτη προτεραιότητα είναι η στήριξη της Κυβέρνησης Παπαδήμου και η ολοκλήρωση των δύσκολων και λεπτών ισορροπιών που οδηγούν στο νέο πρόγραμμα και στο PSI και μπορούν να οδηγήσουν την ελληνική οικονομία και όλη τη χώρα σε μια νέα και πιο αισιόδοξη φάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠαΣόΚ τόνισε πως σκοπεύει να αναλάβει μέσα στην επόμενη εβδομάδα μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα διαφυλάξουν την ενότητα, την ανανέωση και τη δυναμική της παράταξης, και που θα τη βοηθήσουν να βρει την πολιτική της προοπτική και να ανασυγκροτήσει τη σχέση της με την κοινωνία.
Οι δύο άντρες συμφώνησαν πως όλες οι σχετικές επιλογές πρέπει να είναι καθαρές και ευρύτατης αποδοχής, χωρίς ούτε να τραυματίζεται η παράταξη, ούτε να υπονομεύεται η λειτουργία της Κυβέρνησης.
Όσον αφορά στα περί δαχτυλιδιών…  δεν υπάρχουν «δαχτυλίδια».
Εξάλλου ο Βενιζέλος δεν δέχεται ούτε συστάσεις , ούτε υποδείξεις από κανέναν (σσ. δηλώσεις Ραγκούση) για τις εσωκομματικές διαδικασίες και τη βάση γιατί αυτά απέδειξε ότι τα τιμά υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.
Αυτό που ενδιαφέρει τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι να σωθεί η χώρα και να ανασυγκροτηθεί η παράταξη. 
πηγή politicsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου