Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΛΑΣΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ EUROGROUP



«Το χθεσινό Eurogroup αποτελεί άλλη μία δικαίωση για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και κυρίως για τον πρόεδρο μας Π. Καμμένο που καιρό τώρα επισημαίνουμε ότι υπάρχει κρυφή ατζέντα και ότι το νέο μεσοπρόθεσμο 2015 - 2018 θα περιλαμβάνει εκ νέου πολύ σκληρά μέτρα για όλη την κοινωνία.


Από την άλλη οι Ευρωπαίοι «εταίροι» για άλλη μια φορά δεν δεσμεύτηκαν για τίποτα και μετέφεραν όλες τις αποφάσεις σχετικά με το χρέος της Ελλάδας για το μέλλον. Το success story της συγκυβέρνησης που προσπαθεί να παραπλανήσει τον Ελληνικό Λαό καταρρίπτεται καθημερινά σαν χάρτινος πύργος, η αποδοκιμασία από την ίδια την κοινωνία είναι εμφανής και καθολική (παρά την πλασματική εικόνα κάποιων δημοσκοπήσεων).

Δυστυχώς, η παρεμβατικότητα και η παρουσία μας στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι μηδαμινή έως ανύπαρκτη. Η Ελλάδα στην Ευρώπη έχει απαξιωθεί πλήρως και δεν έχει ούτε φωνή ούτε παρουσία ουσιαστική. Οι Έλληνες είμαστε ένας περήφανος λαός και δεν μας αξίζει το περιθώριο και η απαξίωση.

Στις 25 Μαΐου θα πρέπει να ψηφίσουμε πέρα από κόμματα και από μικροκομματικές ταμπέλες αυτούς που θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη και να γίνουν η φωνή μας, αξιόλογα άτομα που διαθέτουν πατριωτισμό και γνώσεις απαραίτητες για τις πολύπλοκες απαιτήσεις του Ευρωκοινοβουλίου. Άτομα που προέρχονται από την κοινωνία και αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τον καθένα από εμάς, άτομα ανεξάρτητα από συμφέροντα, τα οποία θα εκπροσωπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες με ιδιαίτερο σθένος και χωρίς εξαρτήσεις.

Μιλώντας με τον απλό κόσμο στους δρόμους βλέπω ότι κάτι αλλάζει και ότι το μήνυμα αποδοκιμασίας στις προσεχείς ευρωεκλογές προς την συγκυβέρνηση και στις τακτικές του παρελθόντος θα είναι ηχηρό και ξεκάθαρο. Η αγωνία στο στρατόπεδο της συγκυβέρνησης είναι τόσο εμφανής που έχουν επιστρατεύσει ως έσχατη λύση τα καταστροφικά διλήμματα μιας άλλης εποχής (παλαιοκομματική τακτική) με τα οποία προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού Λαού.

Το μόνο ουσιαστικό και πραγματικό δίλημμα αυτών των εκλογών είναι το εξής: Θέλουμε μία νέα Ευρώπη της Εργασίας, της Ανάπτυξης, του Σεβασμού των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή την Ευρώπη που ζούμε σήμερα της Ανεργίας, της Φτώχειας, της Απαξίωσης και της Υποταγής;

Η επιλογή είναι δική σας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου