Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Το κάθε σπίτι θέλει... το Γερμανό του

Τον ασυμμάζευτο έχει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και -δυστυχώς- δεν υπάρχει κανείς ιθαγενής της χώρας τούτης, όπου όλοι την πατούμε και κάποιοι άλλοι θέλουνε να μπούνε, για να τον σταματήσει.
Αυτή τη φορά ο «στόμας» του έκανε μια έμμεση, για να μην πω άμεση, παρέμβαση στο θέμα των εκλογών.

Ερωτηθείς, λοιπόν, για τις επικείμενες εκλογές, ο Βόλφγκανγκ (που κάνει τον «κακό μπάτσο» και λέει «όξω το GRIECHENLAND από το Ευρώπη», τον «καλό» τον κάνει η Κ-Άνγκελα, που θέλει να μας σώσει και μας θέλει στο Ευρώπη), παρέπεμψε στο ιταλικό μοντέλο του Μάριο Μόντι, ο οποίος σχημάτισε κυβέρνηση τεχνοκρατών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και σχολίασε: «Η Ιταλία έχει ήδη σημειώσει πρόοδο. Η Ελλάδα πρέπει αυτό να το σκεφτεί πολύ καλά».
Και το χειρότερο; Είπε ότι πρέπει να σταματήσει στην Ελλάδα η μικροπολιτική, τη στιγμή που με τις δηλώσεις του αυτές ο ίδιος, ο υποκριτής, κάνει μικροπολιτική - έρχονται εκλογές στη χώρα του γαρ.
Τι λες, τώρα, όρε, «κακόμπατσε»!!!
Μήπως να μας πείτε και τι θα φάμε; Που θα μας το πείτε, αυτό είναι σίγουρο.
Μήπως να μας βάλετε και κανένα Γερμανό να μας ελέγξει και να μας ορίσει το τι θα κάνουμε και το τι δε θα κάνουμε στο σπίτι μας; Που θα μας τον βάλετε, και αυτό είναι σίγουρο.
Τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα ξυπνήσω κάποιο πρωινό και θα βρω στην πόρτα μου έναν «άνθρωπό» σου.
Ευτυχώς, όμως, που έχουμε αυτούς, τύπου Ντόρας, που πονάνε και ψηφίζουν με ματωμένη καρδιά τα μνημόνια, αλλά δεν πονάνε και δεν τολμούν να ελέγξουν τι έκαναν και οδήγησαν τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση.
Ξέρετε, Σόιμπλέ μου, είναι της ιδίας συνομοταξίας με εσάς: υποκριτές.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου