Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Και οι 12 υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κλειστές

Κατεβάζει ρολά την Τρίτη και την Τετάρτη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και έτσι όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στους νομούς Φθιώτιδας, Εύβοιας, Βοιωτίας, Φωκίδας και Ευρυτανίας θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου ενώ για αύριο Τρίτη και την Παρασκευή οι εργαζόμενοι επιθυμούν να συνεχίσουν τον αποκλεισμό της Περιφέρειας κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί αύριο το πρωί.

Τις τελευταίες 12 ημερες, όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν κυριολεκτικά νεκρώσει με τις καταλήψεις από την πλευρά του προσωπικού.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ο ίδιος ο περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς περιέγραψε με τα πλέον μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, μίλησε για τρομακτικές μειώσεις ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις επενδυτικές δαπάνες και συγχρόνως υπογράμμισε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί ουσιαστικά ακυρώνουν κάθε προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο επισημαίνει ότι θα επανεκτιμήσει κατάσταση χωρίς όμως να προσδιορίζει χρονικά πότε θα γίνει αυτό. Παράλληλα καλεί την Ένωση Περιφερειών να συντονίσει πανελλαδικές κινητοποιήσεις τις μέρες που θα εισαχθούν για επικύρωση στη Βουλή οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου