Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Β. Αποστόλου Υπό επιτροπεία η Τοπική Αυτοδιοίκηση



Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας την Πέμπτη 28/11/2012 με θέμα της επιπτώσεις του μνημονίου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τοποθετούμενος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

Το παρατηρητήριο οικονομικής αυτοτέλειας των ΟΤΑ που θεσπίζει το μεσοπρόθεσμο οδηγεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπό επιτροπεία.
Η μνημονιακή επίθεση στο χώρο έχει επιφέρει ως τώρα περικοπή στους πόρους τουλάχιστον κατά 60% και συνεχίζεται με την επίθεση στους εργαζόμενους.
Τα μέτρα του τρίτου μνημονίου οδηγούν σε χιλιάδες απολύσεις στου ΟΤΑ και κατάρρευση των υπηρεσιών. Με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξει ο δρόμος για την πλήρη ιδιωτικοποίηση και ανταποδοτικότητα σχεδόν όλων των υπηρεσιών των ΟΤΑ.
Ως ΣΥΡΙΖΑ συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους και στους αιρετούς που αρνούνται κατ΄αρχήν να δώσουν στοιχεία και με κάθε τρόπο να διευκολύνουν τέτοιες πολιτικές. Οφείλουν να σταθούν απέναντι. Είναι η ώρα να αναμετρηθούν αποφασιστικά με τη λαίλαπα εξαθλίωσης της κοινωνίας.
Δεσμευόμαστε όταν αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας τα μέτρα που ψηφίστηκαν από το Μνημόνιο 3 να τα ανατρέψουμε.

Σχολ του EVIAPOST Το ζητούμενο είναι γιατί δεν λέμε τι πραγματικά θέλουν οι Γερμανοί με αυτές τις παρεμβάσεις τους στην Τ. Α. και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τα σκουπίδια και τις κερδοφόρες υπηρεσίες της Τ.Α
Είναι βέβαιο με το πολιτικό προσωπικό της χώρας αυτά θα περάσουν στους επίτροπους.
Άλλωστε δεν είναι τυχαία η "λύση" του υπουργού εργασίας για το πέρασμα των υπηρεσιών σήμερα στους συμβολαιογράφους και αύριο στο όνομα τις καλύτερης λειτουργίας σε μια επιχείρηση που θα μπορεί να..... ξέρετε θα πλασαριστεί ... και όπως σήμερα με την χειραγωγημένη κεντρική ένωση   δήμων δεν άνοιξε μύτη έτσι και αύριο δεν θα ανοίξει 
Α ξεχάσαμε Πρόεδρος της είναι ο Δήμαρχος Καλλιθέας πως μπορούσε να αντιδράσει όταν ο αρχηγός του Ε. Βενιζέλος λέει ΝΑΙ και αυτός μετά στο κόμμα το συζητά...        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου