Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

"Αυτοδιοικητικός της Στερεάς Ελλάδας που έτρωγε με... χρυσή κουτάλα", έγιναν Νομάρχες και έχει ....ο θεός!!!

Προχθές, βάλαμε την ανάρτηση "Αυτοδιοικητικός της Στερεάς Ελλάδας που έτρωγε με... χρυσή κουτάλα" πολλά όμως ηλεκτρονικά μέσα έγραψα  "Ο αντιδήμαρχος με 7 εκ ευρώ".
Ο χρήση της λέξης αντιδήμαρχος σε συνδυασμό με την πληροφορία ότι έμεινε επτά χρόνια στη θέση έκανε εύκολο τον εντοπισμό του αντιδημάρχου πράγμα που έγινε και τον οδήγησε τον ίδιο σε δηλώσεις .

Σήμερα  ξανά στα ΜΜΕ  αυτή  την φορά, δόθηκε η πληροφορία  για δύο πρώην Νομάρχες της ΣΤΕΡΕΑΣ,  όπου "ράμπο" του ΣΔΟΕ κάνουν "φύλλο και φτερό" τους τραπεζικούς λογαριασμούς που αν  και ο έλεγχος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, έχουν βρεθεί μεγάλα ποσά τα οποία είναι "ορφανά", δηλαδή δεν καλύπτονται από τα δηλωθέντα εισοδήματα.

Μόνο που αυτή την φορά ο εντοπισμός είναι δύσκολος γιατί το ρεπορτάζ έχει μόνο την πληροφορία «Νομάρχες» θέση που  σήμερα δεν υπάρχει. Απουσιάζει η πληροφορία  πόσα χρόνια ήταν Νομάρχες και αν σήμερα βρίσκονται σε αυτοδιοικητική θέση και έτσι με την απλή μαθηματική μέθοδο να μπορέσουμε να βρούμε τα "παλικάρια"...

Εμείς όμως γνωρίζουμε ..... γι΄αυτό προχθές γράψαμε για  "Αυτοδιοικητικός της Στερεάς Ελλάδας που έτρωγε με... χρυσή κουτάλα", γιατί χθες ήταν αντιδήμαρχος, σήμερα είναι Νομάρχες, καθίστε τι ονόματα θα βγουν .... και θα δείτε- και αύριο θα είναι Δήμαρχοι γιατί ο κατάλογος είναι μεγάλος ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου