Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ακόμα και ο ΣΕΒ διαφωνεί με την θέση Σαμαρά περί "σεβασμού του Μνημονίου" !

Ακόμα και ο ΣΕΒ απορρίπτει την λογική Σαμαρά "Θα σεβαστούμε το Μνημόνιο" και ζητά επαναδιαπραγμάτευση!  Σε σχετικές δηλώσεις του ο πρόεδρός του Δημήτρης Δασκαλόπουλος δήλωσε ότι:    
«Βρισκόμαστε στην επείγουσα ανάγκη να διαπραγματευτούμε ξανά το μέλλον μας, έχοντας εξαντλήσει τις ανοχές των πολιτών και τα περιθώρια των εταίρων μας.

¨Η νέα κυβέρνηση συνεργασίας, που υποδεικνύει το αποτέλεσμα των εκλογών, θα κριθεί από την πολιτική και διαχειριστική επάρκεια την οποία θα επιδείξει στην αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων, από την ικανότητά της να πείσει τον λαό ότι ο δρόμος των μεγάλων μεταρρυθμίσεων είναι η μόνη έξοδος από την κρίση, αλλά και από την αποτελεσματικότητά της στη σύναψη μιας νέας εθνικής συμφωνίας με μία Ευρώπη που κι αυτή ξέρει ότι πρέπει να αλλάξει.
»Μόνο έτσι θα αρθεί οριστικά η αβεβαιότητα σε σχέση με την ευρωπαϊκή μας πορεία», κατέληξε ο Δ. Δασκαλόπουλος.

Που σημαίνει ότι "Αν δεν πετύχουμε επαναδιαπραγματευθούμε, αν δηλώσουμε σεβασμό στο Μνημόνιο, χανόμαστε"!

Μήπως είναι και ο ΣΕΒ "αντιευρωπαϊστής"; Όχι, είναι ρεαλιστές και γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτά τα περί "Σεβασμού των υπογραφών και του Μνημονίου" που είχε χθες ο Α.Σαμαράς και ανέδειξε πρώτο το defencenet.gr οδηγούν με σαφήνεια στην πλήρη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, καθώς αυτά που υπέγραψε τον Φεβρουάριο ο Α.Σαμαράς και οι λοιποί συνεταίροι του στην κυβέρνηση Παπαδήμου, οδηγούν με ασφάλεια στην καταστροφή της χώρας.

Ακούνε στη Συγγρού; 

Χθες με την φράση "Θα σεβαστούμε τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ελληνικού κράτους προς το εξωτερικό" ο Α.Σαμαράς έδωσε το καθαρά "μνημονιακό" στίγμα της κυβέρνησης που θέλει να φτιάξει και ξέχασε πολύ γρήγορα τα όσα έλεγε περί "επαναδιαπραγμάτευσης" και "αλλαγής της συνταγής" του Μνημονίου. Απλά είπε  "Να προσθέσουμε στις υποχρεώσεις μας νέες πολιτικές".
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου