Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Του Ελληνος ο τράχηλος ζυγόν υπομένει!

Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε ότι, πρέπει να συνεχιστεί η ολέθρια πολιτική του Μνημονίου, την οποία άλλωστε έχουν δεσμευτεί με τις υπογραφές τους να εφαρμόσουν ο Α. Σαμαράς και ο Ε. Βενιζέλος.
Μπορεί να μη μας αρέσει το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά αυτό αποφάσισε ο κυρίαρχος λαός, κατά κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Εδωσε εντολή σχηματισμού νέας μνημονιακής κυβέρνησης, όπως ακριβώς επεδίωκαν οι δανειστές και δυνάστες μας μετά των εγχώριων πολιτικών και επιχειρηματικών υπεργολάβων τους, οι οποίοι πλέον έχουν κάθε λόγο να...........
θεωρούν ότι, του Ελληνος ο τράχηλος ζυγόν υπομένει!
Ενδεικτική είναι η δήλωση του Β. Σόιμπλε: «Η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών ως την απόφαση των ελλήνων ψηφοφόρων να συνεχιστούν οι βαθιές οικονομικές και δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις στη χώρα».
Ο Ελληνικός λαός, ο οποίος βεβαίως πολύ σύντομα θα υποστεί τις συνέπειες των επιλογών του, με την ψήφο του αρνήθηκε να ανατρέψει αυτή την πολιτική. 
Αρνήθηκε να επιβάλλει το εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης, που να υπερβαίνει το υπάρχον διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο σύστημα εξουσίας, απεγκλωβίζοντας τη χώρα από το ολέθριο Μνημόνιο και διαμορφώνοντας μια πολιτική παραγωγικής ανασυγκρότησης, που να ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, επιμερίζοντας δίκαια τα οικονομικά βάρη και τα οικονομικά οφέλη.
Πάλι θα κυβερνήσουν οι διαχρονικά υπεύθυνοι της κατάρρευσης της χώρας, που κατεδάφισαν το κοινωνικό κράτος, υποθήκευσαν την εθνική περιουσία, ταπείνωσαν την αξιοπρέπεια του λαού μας, γονάτισαν τους έμπορους και τους επαγγελματίες και καταδίκασαν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους σε μόνιμη πενία και εξαθλίωση.
Υ.Γ. Ουδείς ψηφοφόρος των κομμάτων του Μνημονίου μπορεί να ισχυριστεί ότι φοβήθηκε, εκβιάστηκε ή παρασύρθηκε. Πάνε κάμποσα χρόνια, που οι κοψοχέρηδες αποτελούσαν είδος εν επαρκεία… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου