Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Αντίθετος με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Αντ.Σαμαρά ο Οδ.Βουδούρης στον ΒΗΜΑ 99,5

Ετεροχρονισμένος φαίνεται να είναι ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης καθότι εξέφρασε την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς σε ένα κυβερνητικό σχήμα που θα συγκροτείται από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά.

«Ο κ. Σαμαράς ο οποίος έχει υπογράψει ότι εάν ΝΔ κερδίσει τις εκλογές θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα το Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση κατά την άποψή μου δεν είναι το καταλληλότερο άτομο για να ηγηθεί ενός σχήματος ευρείας αποδοχής, το οποίο θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και δυνάμεις οι οποίες ήταν εξαρχής εναντίον του δεύτερου μνημονίου» δήλωσε στον Βήμα 99,5. 

 Χαρακτήρισε, επίσης, «κομβικό σημείο» για τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση συνεργασίας το θέμα των προσώπων που θα συνθέσουν το νέο σχήμα.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες ώρες στους κόλπους της ΔΗΜΑΡ αναπτύσσονται δύο τάσεις για την συμμετοχή της στην κυβέρνηση. 

Ο Οδυσσέας Βουδούρης φαίνεται να είναι είτε ετεροχρονισμένος καθότι τόσο ο Φώτης Κουβέλης όσο και ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ πριν από λίγο άφησαν πίσω τους την απαίτηση τους για πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά ως πρωθυπουργού και μιλούν γενικά για τους υπουργούς, είτε  ο Οδυσσέας Βουδούρης ανήκει στην εκτός Φ. Κουβέλη γραμμή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου