Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΠΑΣΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ:Τόσο μαγείρεμα στις αποσπάσεις αυτής της κατηγορίας νομίζω ότι δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν.


Σήμερα Παρασκευή 27 Ιουλίου συνεδρίασε το Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. και ολοκλήρωσε τις προπαρασκευαστικές ενέργειες για τις αποσπάσεις από Π.Υ.Σ.Δ.Ε. σε Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Ελέγχθηκαν όλα τα δικαιολογητικά, έγινε η ένταξη των συναδέλφων στην κατηγορία των κατά προτεραιότητα αποσπάσεων και διαμορφώθηκαν οι εισηγήσεις για τις αποσπάσεις στα Μουσικά Σχολεία (όλων των ειδικοτήτων), τα Καλλιτεχνικά Σχολεία και τα Σ.Μ.Ε.Α.Ε.
Δυστυχώς, όμως, οι συνάδελφοι πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, τουλάχιστον, για να πληροφορηθούν αν θα αποσπαστούν ή όχι!
Και τούτο γιατί η πολιτική ηγεσία καθυστερεί να υπογράψει τις αποσπάσεις στις περιφερειακές υπηρεσίες και στους φορείς του Υπουργείου, οι οποίες πρέπει να προηγηθούν, ώστε να καλυφθούν με αποσπάσεις τα κενά που θα προκύψουν.
Η καθυστέρηση αυτή είναι αδικαιολόγητη, δεδομένου ότι οι εισηγήσεις των Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και των άλλων συλλογικών οργάνων έχουν υποβληθεί εδώ και ένα μήνα περίπου! Τόσο μαγείρεμα στις αποσπάσεις αυτής της κατηγορίας νομίζω ότι δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν.
Από την άλλη φαίνεται ότι οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται για μετάταξη στις νέες ειδικότητες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να περιμένουν μέχρι … νεωτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου