Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Συνέντευξη στη Λαμία Β.Αποστόλου και Β.Κυριακάκη

Έκτακτη συνέντευξη τύπου διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012 ώρα 12 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Σαμαράς στην Λαμία Φθιώτιδας. 
 Στην συνέντευξη τύπου μίλησαν για τις εξελίξεις στην Αγροτική Τράπεζα και τις επιπτώσεις της πώλησής της στον αγροτικό κόσμο, ο Βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου-Υπεύθυνος της Κ.Ο. στον τομέα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Φθιώτιδας Βασίλης Κυριακάκης.

 Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν εργαζόμενοι των καταστημάτων της ΑΤΕ του Νομού Φθιώτιδας και εκπρόσωποι αγροτικών φορέων του Νομού. 
 Οι βουλευτές αφού παρουσίασαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το συγκεκριμένο θέμα: 
κατήγγειλαν το μείζον έγκλημα που επιχειρείται σε βάρος της Αγροτικής τράπεζας, την εν κρυπτώ εκποίηση και λεηλασία του δημόσιου πλούτου και την καταστρατήγηση στοιχειωδών κοινοβουλευτικών διαδικασιών,
τόνισαν ότι η αγροτική τράπεζα πρέπει να παραμείνει υπό τον έλεγχο του κράτους ως ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του αγροτικού τομέα, επεσήμαναν το γεγονός ότι η επιχειρούμενη διάλυση της αγροτικής τράπεζας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την τύχη του ελληνικού λαού, μέσω του ελέγχου του συνόλου της γεωργικής δραστηριότητας της χώρας,
Δήλωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει τη διερεύνηση της ύπαρξης σοβαρών ευθυνών από την κυβέρνηση και ότι θα σταθεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας εντός και εκτός βουλής, απάντησαν σε σειρά ερωτημάτων, εξέφρασαν τη συμπαράστασή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στους αγώνες των εργαζομένων και την πίστη τους ότι η συμπόρευσή τους με τους αγρότες και τον λαό πολύ σύντομα θα είναι νικηφόροι.
 Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και έκανε σύντομη παρέμβαση και ο Νίκος Στουπής , περιφερειακός σύμβουλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου