Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Θα μας τρελάνει ο Goerge !!!

Οι πόλοι αντιπαραθέσεις στο ΠΑΣΟΚ εντείνονται σε σημείο να αναρωτιέται κάποιος αν την "βγάλουν" μέχρι το πρωί. Γιατί μετά τον φραστικό διάλογο και τον έντονο πόλο αντιπαράθεσης που φαίνεται να δημιουργείται μεταξύ Βενιζέλου και Λοβέρδου-Χρυσοχοϊδη-Διαμαντοπούλου φαίνεται να αναπτύσσεται ένας νέος υπόγειος πόλος αντιπαράθεσης Βενιζέλου-Παπανδρέου ο οποίος και αυτός θα βγει σιγά-σιγά στην επιφάνεια και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει. 

Από χθες όμως, δημιουργήθηκε ένας νέος πόλος αντιπαράθεσης, εκείνος μεταξύ Παναγιωτακόπουλου και Σηφουνάκη. Με διαφορετικά όμως ποιοτικά  χαρακτηριστικά και οποίος έχει αναπτυχθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο ΠΑΣΟΚ και πάντα υπηρετούσε τα ίδια συμφέροντα. Οι δημιουργία των πόλων αυτών, αν  μέχρι χθες υπηρετούσαν τους στόχους γέννησης τους,  σήμερα δεν τους υπηρετούν απόλυτα.
Ο πόλος αυτός φαίνεται να έχει εξάρτηση με τους δύο παραπάνω ηγετικούς πόλους. Ενταγμένος σε «α-πολιτικ» «κομματικά πατριωτικά χαρακτηριστικά» και ανάκλησης μνήμης, έχει παιχτεί σε επανάληψη. Το κακό είναι ότι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ίδιος και δεν μπορεί να αλλάξει την αισθητική του έργου στο διάβα του χρόνου. Τα μόνο που αλλάζει κάθε χρονική στιγμή είναι ο παραγωγός του έργου, που πολλές φορές δεν είναι «καθαρά» γνωστός.
Από χθες, άρχισε ένας πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ τους που κανείς δεν καταλαβαίνει την διαφωνία τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που επικαλείται ο Παναγιωτακόπουλος ποσώς ενδιαφέρουν τον κόσμο όταν γνωρίζει ότι υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ αξιών και μεθόδων υλοποίησης αυτών και ειδικά αν στην πορεία οι αξίες ξεχνιόνται για να τις θυμηθεί κάποιος όταν θέλει απλά να τις πωλήσει και όχι να τις υπηρετήσει
Το νέο ΠΑΣΟΚ λέει ΝΑΙ στο «πλιάτσικο» του δημόσιου πλούτου της χώρας. Ο ένας το έχει καταλάβει και το υπηρετεί σωστός. Ο άλλος ο Γ. Παναγιωτακόπουλος ενταγμένος στην αυλή του Βενιζέλου το έχει αποδεκτή και το υπηρετεί. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν ο ίδιος σήμερα ξέρει γιατί το υπηρετεί; Ή βρίσκεται σε μια χρονική περίοδο που έχει ξεχάσει τις αξίες και πως αυτές υπηρετούνται.
Για τον λόγω αυτό δεν κατανοούμε, γιατί κατηγορεί τον Ν. Σηφουνάκη, για τις σχέσεις του που έχει με επιχειρηματικά συμφέροντα και ειδικά με την Τράπεζα Πειραιώς για την υπόθεση ΑΤΕ. 
Αλήθεια πόσοι τέτοιοι δεν υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ μετά το 1990, που άλλος κρυφά άλλος φανερά υπηρέτησαν τέτοια συμφέροντα;;
Το απλό συμπέρασμα που βγάζει κάποιος σήμερα είναι ότι, ο Σηφουνάκης είναι αυτός που είναι και δεν υπερασπίζεται την ΑΤΕ και τις ΔΕΚΟ να διατηρήσουν  τον δημόσιο χαρακτήρα της. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αυτός δεν υπερασπίζεται την ΑΤΕ και τις άλλες ΔΕΚΟ να διατηρήσουν τον δημόσιο χαρακτήρα τους και αυτό είναι καθαρό. Άρα το ΠΑΣΟΚ άλλαξε…
Ο Γ. Παναγιωτακόπουλος, ως μέλος της αυλής Βενιζέλου, οφείλει να ανοίξει την πόρτα του γραφείου του Βενιζέλου και να του ζητήσει να τον στείλει σε ένα ΙΕΚ να εμπεδώσει οτι το ΠΑΣΟΚ, ...άλλαξε το σύνθημα του 1981 έγινε πραγματικότητα.
Και ίσως τότε ο Γιώργος μετά την μετεκπαίδευση μπορέσει και αποφασίσει αν θα υπηρετεί «Μνήμες» ή «Μνημόσυνα» και αυτό επείγει γιατί μέχρι τότε ..Θα μας τρελάνει ο Goerge !!!

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΩ...Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΟΝΙΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙ Ο ΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ, ΓΛΥΦΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Κ.Τ.Λ. ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟΣ...ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ? ΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2, ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣΑΝ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ!!!!ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ. ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ!!!ΓΕΛΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΩΝΗ". ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΚΕΝΟΣ, ...ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ.
    Η ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.

    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΣΤΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή