Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός σήμερα...


Η κακοκαιρία στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα θα συνεχιστεί και οι βοριάδες θα ενισχυθούν στο Αιγαίο, όπου θα φθάσουν τα 9 μποφόρ. Σε αρκετές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, οι βροχές και τα χιόνια θα χαρακτηρίζουν μια πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού.
Στην Χαλκίδα θα επικρατούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές μέχρι τις 6 το απόγευμα. Αύριο προβλέπεται βελτίωση του καιρού με αραιές νεφώσεις αργά το μεσημέρι θα υπάρξει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4-5 BF  και η θερμοκρασία στους7οC, αύριο η θερμοκρασία θα είναι στους 9οC 
Για τις υπόλοιπες περιοχές του Νομού προβλέπονται:

Κύμη
Έντονες βροχές μέχρι τις 3 το απόγευμα προβλέπονται για την Κύμη και την θερμοκρασία να μην ξεπεράσει τους 4οC ενώ παγωνιά θα παρουσιασθεί το βράδυ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 0-2οC. Αύριο προβλέπονται νεφώσεις  και την θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-6οC. Οι άνεμοι σήμερα και αύριο θα είναι βόρειοι σήμερα θα κυμανθούν από 5-6 και αύριο από 4-2BF. Χιονοπτώσεις σημειώνονται αυτοί την ώρα  στον ορεινό όγκο των Κοτυλαίων. 

Παγωνιά στην ΣΤΕΝΗ.
Έντονες χιονοπτώσεις πέφτουν στην Στενή και αναμένονται να συνεχιστούν μέχρι στις 6 το απόγευμα. Η θερμοκρασία  να κυμαίνεται  από –2οC μέχρι -1οC αργά το μεσημέρι θα είναι 3οC , αργά την νύχτα θα υπάρξει παγωνιά. Οι άνεμοι να είναι βόρειοι  μέχρι 3BF.

Μαντούδι
Έντονες σποραδικές βροχές επικρατούν μέχρι αύριο τις 8 το πρωί της Πέμπτη οπότε αναμένεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία σταθερή τους 5οC  μέχρι το πρωί της Πέμπτης αύριο το μεσημέρι θα φθάσει τους 8οC. Οι άνεμοι να είναι βόρειοι στα 4BF.

Ιστιαία 
Θα επικρατούν αραιές νεφώσεις με ηλιοφάνεια από αύριο το πρωί. Άνεμοι θα είναι βόρειοι από 4-5 BF και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4- 8οC αύριο η θερμοκρασία στους 3-9οC 

Κάρυστος
Έντονες βροχές μέχρι αύριο πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-9οC  και οι άνεμοι να είναι βόρειοι από 4-6BF.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου