Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κατερίνα Μπατζελή μετά τις Εθνικές εκλογές η εκλογή Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ


Το πώς τοποθετούνται τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αυτήν την περιόδο, δείχνουν και το κομματικό στίγμα τους … και η Κατερίνα Μπατζελή έδωσε το δικό της στίγμα, σε συνέντευξη της στο flash. Διαβάστε την συνέντευξης.
-Εγώ προσωπικά θα σας πω τις 3-4 βασικές μου αξίες τις οποίες και θα τηρήσω σε όλον αυτό το διάλογο τον οποίο σιωπηλά ακολουθώ την τελευταία βδομάδα.
Η οποιαδήποτε πράξη και κίνηση θα πρέπει να διασφαλίζει την ενότητα του χώρου. Δεύτερον, να υπάρχει σεβασμός στις διαδικασίες του καταστατικού και της κοινοβουλευτικής ομάδας. Τρίτον, να αποσαφηνιστεί και να επαναπροσδιοριστεί το ιδεολογικό πλαίσιο του ΠΑΣΟΚ.
Και τέταρτο και σημαντικότερο, ότι σε όλη αυτή τη διεργασία όπου θα πάρει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να στηριχθεί ο κ. Παπαδήμος και η κυβέρνηση, διότι αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένα τεράστιο έργο όπου θα φανεί την επόμενη βδομάδα τις τελευταίες μέρες. 

Μετά τις εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν, θα πρέπει να γίνει το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όπου πραγματικά και μέσα από ανοιχτές διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό θα βγει ο αρχηγός του κόμματός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου