Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμός για την ΔΗΜ.ΑΡ ο Κ. Κουλουρίδης

Τρεις φορές κτύπησε, την ίδια βδομάδα ο Κ. Κουλουρίδης. Την πρώτη όταν στο Λιμενικό Ταμείο ψήφισε τον Θ. Τεργά και όχι το Γ. Ρούσσο, επιλογή της Κ. Περλεπέ με την οποία όλα τα χρόνια είχε πολιτική επαφή και την στήριζε.
Στην συνέχεια ήρθε η ιστορία με την ανεξαρτητοποίηση του από το Περιφερειακό συμβούλιο, η τρίτη σήμερα με την παραίτηση του από Αναπτυξιακή και την Επιτροπή για το Λιμάνι της Κύμης.

 Και η τελευταία πράξη έρχεται εντός των προσεχών ωρών με την ανακοίνωση ότι προσχωρεί στο ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη.  

Και με τον τρόπο θα κλείσει ένας πολιτικός κύκλος στην πολιτική ιστορία του και θα ανοίξει ένας νέος. Καθότι έτσι  θα βρεθεί πλάι στο αγώνα που θα δώσει ο πολιτικός του φίλος ο Δ. Αναγνωστάκης στις προσεχείς εκλογές.

Και με την είδηση αυτή τηρήσαμε την υπόσχεση που σας δώσαμε το πρωί

4 σχόλια:

  1. Ετοιμος για την ΔΗΜΑΡ ο Κουλουριδης? Γιατι ηταν ποτε Πασοκ? Χρησιμοποιουσε μονιμως το Πασοκ και 'ΕΠΙΒΙΩΝΕ"! Ετσι εκανε και στις τελευταιες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ? ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ? ΤΟ 'ΧΑΛΕ' ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ 'ΧΑΛΕ' ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ. ....ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΝΟΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΓΙ Α ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ. ΕΤΣΙ ΧΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή