Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Δικαστής αποπλανούσε τον 5χρονο γιο του!!


Έντονη δυσφορία επικρατεί στους δικηγόρους της χώρας σύμφωνα με τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, για τον χειρισμό της υπόθεσης από τα δικαστήρια καθότι δεν δόθηκε το όνομα του δικαστή στη δημοσιότητα μετά την τελική απόφαση, καθώς και σε ποιο σώμα υπηρετούσε!!! Αναλυτικά η υπόθεση για τον δικαστή...
Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων κήρυξε ένοχο τον κατηγορούμενο δικαστή, αλλά του μείωσε την πρωτόδικη ποινή κατά 7 έτη(!!),  καταδικάζοντάς τον σε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για την αποπλάνηση του μόλις 5 ετών γιού του.
Η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ήταν πολύωρη με τις περιγραφές που περιλαμβάνονταν στην δικογραφία σε βάρος του δικαστικού λειτουργού, ο οποίος ήταν διαζευγμένος, να προκαλούν πολλές φορές δυσφορία και αποτροπιασμό στους παριστάμενους στην δικαστική αίθουσα.
Προβληματισμό έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο κατηγορούμενος δικαστής, μετά την πρώτη πρωτοβάθμια καταδίκη του σε 13 χρόνια κάθειρξη - για την έκτιση της οποίας το δικαστήριο είχε δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση - δεν είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, καθώς καμία αρμόδια αρχή δεν κίνησε την σχετική διαδικασία μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης για την σοβαρότατη κατηγορία για την αποπλάνηση, με αποτέλεσμα να υπηρετεί στο δικαστικό Σώμα κανονικά και να δικάζει(!!).
 
Αθάνατη, τυφλή ελληνική δικαιοσύνη!!!!,

2 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κορακας κορακου ματι δεν βγαζει . το νεο ανεκδοτο για την αδεκαστη δικαιοσυνη το ακουσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή