Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Eπιτυχία του EVIAPOST .......


Με θέση και άποψη βγαίνουμε σιγά σιγά από τα σύνορα της Εύβοιας…
Όταν ξεκινήσαμε αυτό το εγχείρημα της ενημέρωσης, ξέραμε  ποια θα είναι εκείνα τα σημεία που θα μας διαφοροποιούν. Θέση μας, η Εύβοια δεν είναι μόνη της και  οι κάτοικοι της ενδιαφέρονται για τα κεντρικά πολιτικά και κοινωνικά θέματα.
Για τον λόγο αυτό, δεν περιοριστήκαμε σε τοπικά μόνο θέματα. Πυξίδα μας, η θέση και η καθαρή φωνή.
Ολο αυτό το διάστημα σταθήκαμε δίπλα σας γράφοντας  για όλα εκείνα τα ζητήματα που από διαφορετική αφετηρία έχουν ένα μόνο σκοπό. Να υπηρετήσουμε εσάς, γιατί εσείς είστε το αφεντικό μας. Αν εμείς δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας ξέρουμε ότι δεν θα μας διαβάζετε. Ακόμη ξέρουμε ότι θα μας διαβάζετε ακόμη και αν ορισμένοι πληγώνεστε από αυτά που γράφουμε, μέσα σας όμως "ξέρετε", ότι έχουμε δίκαιο "λέμε την πραγματικότητα".

Μέχρι σήμερα είχαμε αρκετές επιτυχίες αλλά η μεγαλύτερη, ήταν η ανάρτηση με τίτλο «Το Πολυνομοσχέδιο της διαπλοκής. Διαβάστε που κρύβεται η διαπλοκή σε κάθε άρθρο!» εδώ

Ειλικρινά όταν γράφαμε το άρθρο αυτό  δεν περιμέναμε να αναδημοσιευτεί σε τόσα πολλά (120+) και τόσο έγκυρα εθνικά site και blog . Δεν αναφέρουμε κανένα εδώ για να μην θεωρηθεί ότι υπάρχει δικιά μας υποκειμενική αξιολόγηση, στην ταξινόμηση. Η σειρά είναι όπως μας την έδωσε το google.  Στην συνέχεια έχουμε μια λίστα των site και blog που φιλοξενούν την ανάρτηση μας τα οποία θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου