Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ «ΑΛΗΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;»

Eπίθεση των συνδικαλιστών της ΕΡΤ στον Η. Μόσιαλο, καθώς κάνουν λόγο για αλήτες της πολιτικής και για κάποιους που κατέστρεψαν την Ελλάδα!

«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες κι όχι σε μια δράκα αλητών της
πολιτικής που τη μετέτρεψαν σε περίγελο του κόσμου και τώρα μας νουθετούν κι από πάνω. Κι αν ως συνδικαλιστές φταίμε για όσα μας κατηγορείτε για την ΕΡΤ, τότε τι να πούμε εμείς γι’ αυτούς τους πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα μας; Κι εσείς απ’ όσο θυμόμαστε πολιτικός δεν είστε; Και μάλιστα διορισμένος;» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Με ειρωνικό μάλιστα τρόπο υποστηρίζουν πως ο Η. Μόσιαλος γνωρίζει από τηλεόραση όσο ένας δικηγόρος από καρδιοχειρουργική. « Για να τελειώνουμε (άλλωστε δεν αξίζει να ξοδεύουμε το χρόνο μας) και για να σας δώσουμε ένα αντίστοιχο της δικής σας συμπεριφοράς, που επιμένετε να παριστάνετε τον γνώστη σε θέματα τηλεόρασης, σας λέμε ότι κάνετε το ίδιο με έναν δικηγόρο που επιμένει να έχει άποψη σε θέματα καρδιοχειρουργικής, επειδή έχει παρακολουθήσει ένα δίωρο σεμινάριο για πρώτες βοήθειες. Χώρια ότι αποδεικνύεστε και πολύ μεγαλόψυχος επιμένοντας να αντιμάχεστε με αξιοθαύμαστο πείσμα κάθε διαφορετική άποψη από τη δική σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου