Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Θ.Τσέργας - Γ.Ρούσος, εύκολα 6-3

Ο Θανάσης Τσέργας συνεχίζει στο  Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας, αφού με έξι ψήφους επανεξελέγη Πρόεδρος, αφήνοντας με τρεις ψήφους τον Γιάννη Ρούσο. Οι όποιες επαφές των προηγούμενων ημερών,  απο την πλευρά του Γ.Ρούσου για στήριξη του δεν έφεραν,
αποτελέσματα. Ετσι ο Θανάσης Τσέργας παραμένει στη θέση του Προέδρου αφού κέρδισε την πλειοψηφία των μελών της νέας Λιμενικής Επιτροπής.

Ο Γιάννης Ρούσος έλαβε μόνο τις τρεις ψήφους, εκτός της δικής του, της κ. Μ. Ξυγκόγιαννη κόρης του Δημήτρη Ξυγκόγιαννη, η οποία έκανε την παρθενική της εμφάνιση με ένα διορισμό και όχι με κάποιο άλλο τρόπο και το ερώτημα είναι γιατί ο έμπειρος πατέρας της δεν την προστάτευσε, και του κ.Ντάλη, που ανήκουν στην ίδια ομάδα.
Το παρασκήνιο των προηγούμενων ημερών, όπως σας έχουμε και εμείς γράψει, έγινα προσπάθειες απο την πλευρά της βουλευτού που στήριξε την υποψηφιότητα του κ.Ρούσου και των ανθρώπων της, για να εκλεγεί ο Γ. Ρούσος, αλλά τελικά οι ψήφοι ήταν μόνο τρεις, όσοι και αυτοί που "τοποθέτησε" μέσο της Γερακούδη στη Λ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου