Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Το γκραφιτι που ενόχλησε!!!

Από τα τραγελαφικά της ελληνικής πολιτείας: Καθηγητής και μαθητής παραπέμπονται σε δίκη, για μια αισθητική παρέμβαση στους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου, από αυτές που συνηθίζονται, προκειμένου να προστατευθούν οι τοίχοι από κάθε είδους ρύπανση.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Σιόλιας: «Η Δικαιοσύνη αποφάσισε: Να παραπεμφθούμε σε δίκη ενώπιον του μονομελούς πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012, για να δικαστούμε ως υπαίτιοι για "διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας" και "συνέργεια στην πράξη".
Το "έγκλημά" μας; Ο μαθητής μου έφτιαξε graffity στο πίσω μέρος των κερκίδων του γηπέδου στο Γυμνάσιο Ν. Λαμψάκου υποβαθμίζοντας αισθητικά(!) τον τσιμεντένιο τοίχο(!) και ο υποφαινόμενος έδωσε την έγκριση και την άδειά του!»
Καλό είναι να επισημανθεί στους αρμόδιους, πως ο ρόλος των εκπαιδευτικών και των μαθητών είναι να βρίσκονται στις σχολικές αίθουσες, ενώ των δικαστών να ασχολούνται με τις πολύ σοβαρές περιπτώσεις που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.
 
Για την ιστορία αυτός που ξεκίνησε τον δικαστικό αγώνα και έβαλε σε περιπέτεια την σχολική κοινότητα ήταν ο Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

1 σχόλιο:

  1. να το ανεκδοτο που σας ελεγα ειχαμε χασει την δικαιοσυνη δτο δικαστη που βιαζε το μωρο του και την βρηκαμε στο μαθητη που εκανε γραφιτι και αν επρεπε ρε παλιοτομαρα να παει και ο καθηγητης γιατι δεν τον σταματησε εσεις με τις αθλιες πραξεις σας που δεν τιμωριτε τον συναδελφο σας δεν προκαλειται τον ελληνικο λαο που στο ονομα του υποτιθεται οτι λειτουργητε και βαζεται σε αυτη τη δυσκολη κατασταση εμενα καρδιακο ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή