Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Περισσότερες χιονοπτώσεις την Τετάρτη

Τρίτη. Δεν αλλάζει το χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού μέχρι την Πέμπτη. Οι ίδιες καιρικές συνθήκες συνεχίζονται και την Τρίτη, με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους, ενώ την Τετάρτη, ειδικότερα το βράδι, οι χιονοπτώσεις θα είναι τοπικά πιο έντονες.

Τετάρτη. Νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Στα δυτικά από το απόγευμα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Βροχές ή χιονόνερο θα σημειωθούν στις νοτιότερες περιοχές. Στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, την ανατολική ηπειρωτική χώρα, την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα εκδηλωθούν νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά διαστήματα, ενώ στις Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη νεφώσεις με χιονόνερο και στα ορεινά χιόνι
 
Πέμπτη Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά πρόσκαιρα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Ο καιρός, όμως, βαθμιαία θα παρουσιάσει βελτίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου