Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ανατροπή στη διαδοχή με Πάγκαλο

Aνατροπή στη εσωτερική νηνεμία του ΠΑΣΟΚ με φόντο τις διαδικασίες για την εκλογή του διαδόχου του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του Κινήματος βάζει  σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεόδωρος Πάγκαλος. O οποίος όπως είχε τονίσει το Σάββατο σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι θα πάρει πρωτοβουλίες και άφησε να φανεί ότι δεν στηρίζει Βενιζέλο.
Ο Θ. Πάγκαλος συντονίζει κίνηση στελεχών που εκφράζουν πολιτική και ιδεολογική αγωνία για το μέλλον.
Τα στελέχη αυτά ανάμεσα τους είναι πολύ τις κίνησης των 20 οι οποίοι τελικά αποφάσισαν να μην στηρίξουν τον Βενιζέλο, αναμένεται να έχουν το απόγευμα συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπαδήμου στο γραφείο του. Ο οποίος έχει  προετοιμάσει και σχετικό κείμενο, το οποίο συνιστά συνολική παρέμβαση στον δημόσιο βίο, και όχι μόνο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα, οι απόψεις που διατυπώνονται εστιάζουν στην ανάγκη να υπάρξει ανατροπή των σχεδιασμών για την εκλογή του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ μέσα στο πρώτο 20ημερο του Μαρτίου, και αντί αυτής, να υπάρξει Συνέδριο του Κινήματος και μετά να γίνει εκλογή προέδρου.
Στο Συνέδριο, προτείνεται να συζητηθεί η πολιτική και ιδεολογική φυσιογνωμία με την οποία το ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να ανακάμψει στο απώτερο μέλλον, ώστε να καλύψει το χαμένο πολιτικό έδαφος της τελευταίας διετίας. Αν υπάρξει σήμερα συμφωνία τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν καθότι μπορεί να υπάρξει και ακόμη μια υποψηφιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου