Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Στο υπόγειο του νοσοκομείου Καρύστου όλο βράδυ ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής

Στο υπόγειο του νοσοκομείου Καρύστου παρέμειναν όλο βράδυ ο Διοικητής τον διασυνδεόμενων νοσοκομείων  Ευβοίας Τάσος Σεπέτης, και ο Υποδιοικητής του Νοσοκομειου Καρύστου Ηλίας Πετσής. 

Πάρα το τσουχτερό κρύο που ήταν η αίτια πολλοί καρυστινοί να αποχωρήσουν από τον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου, πολύς ήταν ο κόσμος που παρέμεινε όλη τι νύχτα στο Νοσοκομείο. Η αγανάκτηση του κόσμου για τα τεκταινόμενα τον τελευταίο καιρό με το Νοσοκομείο είναι τόσο μεγάλη , που όπως φώναζαν, όχι μια νύχτα , ένα μήνα θα είμαστε εδώ αν δεν σταματήσει η κοροϊδία και ο εμπαιγμός τον πάντων στον Καρυστινό λαό.
Στην πρωινή του εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο μίλησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Καρύστου Ν. Μανώλης, περιγράφοντας τι κατάσταση που δημιουργηθεί, λέγοντας ότι ο Κόσμος έχει φτάσει εκτός όριον πια, και ότι κάνεις δεν δικαιούται να παίζει με την υγεία των πολιτών της Καρύστου, Επανέλαβε το ποσό απομακρυσμένη περιοχή είναι η Κάρυστος σε σχέσει με το νοσοκομείο Χαλκίδας και με το άθλιο οδικό δίκτυο που υπαρχή,  και επανέλαβε ότι το Νοσοκομείο έχει αποθεματικό  ένα εκατομμύριο ευρώ. 
Μπορεί να πήραμε τη γραπτή δέσμευση του υπουργού, άλλα αυτό δεν μας λέει πλέον τίποτα, είπε ο  Ν. Μανώλης, ώμος η οργή μας έχει να κάνει με τη κοροϊδία του κ. Λοβέρδου και των αρμοδίων , διότι και η τροπολογία που κατατέθηκε στο εφαρμοστικό που ψηφίστηκε προχτές δεν έγινε δεκτή, άλλα και ότι άλλα πέντε Νοσοκομεία δεν θα δεχθούν αλλαγές και δεν θα υποβαθμιστούν, ενώ βρίσκονται σε κοντινότερες αποστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου