Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Καλό ταξίδι σύντροφε!!!


Το πόσο «μετακινούνται» τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τον ένα υποψήφιο πρόεδρο στον άλλο δεν μπορεί να περιγραφεί. Ούτε πολιτικά, ούτε ιδεολογικά, ούτε οργανωτικά!!!.
Γιατί πως μπορείς να χαρακτηρίσεις τις μετακινήσεις  στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που βρέθηκαν στο ανώτερο κομματικό αξίωμα του Νομού, από τον Βενιζέλο, στο Χρυσοχοίδη, και πιθανόν τώρα στο Λοβέρδο, όταν αυτή η μετακίνηση δεν έχει ιδεολογικά –πολιτικά χαρακτηριστικά;
Μήπως πιάνω στασίδι;; 

Γιατί όταν επιλέγεις να αφήσεις ένα ιδεολογικό ρεύμα στο κόμμα και να ενταχθείς στο άλλο, άντε την πρώτη φορά να πεις ότι υπάρχουν κάποια κριτήρια. Όταν κατά την διάρκεια της πορείας σου, στο νέο ρεύμα που εντάχθηκες αυτό σε εμπιστεύτηκε και σε προσκάλεσε να μετέχεις σε κλειστές συσκέψεις κορυφής του πυρήνα του ακόμη και χθές, έχεις δεσμεύσεις. Σημαίνει, ότι σε τιμούν και έχεις χρέος να «πας» μέχρι τέλος, όποια και να είναι η έμφαση του εκλογικού αποτελέσματος. 
Πόσο δε, όταν στις συσκέψεις αυτές έχεις πληροφορήσει, πιθανό λανθασμένα ή σκόπιμα για ίδιο συμφέρον, τα μέλη της κορυφής της ομάδας για αποκλεισμό άλλων συντρόφων σου, που πιθανό να είχα την διάθεση να πλησιάσουν τον νέο ρεύμα.
Αλλά ο καθένας τελικά, παίρνει στην θέση που του αξίζει. Οι μετακινήσεις αυτές δείχνουν άτομο συντηρητικό, ανασφαλές, που πάνω από όλα εντάσσει και κρύβει  την δική του προσωπική ανασφάλεια. Η έλλειψη πολιτικού –ιδεολογικού υπόβαθρου σιγά σιγά αποκαλύπτεται και ξεδιπλώνεται .  
Στο τέλος η μπίλια βρίσκει την θέση της. Άσχετα αν κατά την διαδρομή της παρέσυρε και δημιούργησε μόνο συντρίμμια!!! Τι και αν συνεχίσει και να πιστεύει ότι ακόμη μπορεί να δημιουργεί γύρω του, καταστροφές!!!
Καλή τύχη στην νέα πορεία….

Σχόλιο eviapost: Tο κείμενο αυτό δεν απειχεί τις θέσεις του blog φέρει υπογραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου