Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΙΠΙΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ JUMBO!

Επικίνδυνη πιπίλα βρέθηκε από τον ΕΦΕΤ στο Jumbo. Η αλήθεια είναι ότι μπαίνουμε σε σκέψεις αν υπάρχον ίσως και άλλα προϊόντα, τα οποία θα μπορούσαν να επικίνδυνα για τα παιδιά μας. 
Ίσως θα ήταν καλύτερα να απευθυνόμαστε σε φαρμακεία όταν πρόκειται για τόσο μικρά παιδιά και όχι σε επιχειρήσεις τύπου Jumbo, όπου το κέρδος είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα. Σας παραθέτουμε το σχετικό Δελτίου τύπου του ΕΦΕΤ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση πιπίλας
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, για τη διακίνηση ψευδοθήλαστρου (πιπίλας), προέλευσης Ουγγαρίας, στο οποίο παρατηρήθηκε μετανάστευση Ν-Νιτροζώσιμων ουσιών σε επίπεδα υψηλότερα από τα νομοθετημένα όρια.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ψευδοθήλαστρο, πιπίλα ορθοδοντική, με την εμπορική επωνυμία «ΜΑΜ Αir» 6+ από φυσικό Latex, με 2 τεμάχια ανά συσκευασία και αριθμό παρτίδας LC 77183.
Το συγκεκριμένο προϊόν, η απεικόνιση του οποίου αναφέρεται κάτωθι, διακινήθηκε από την ελληνική επιχείρηση «JUMBO S.A.».
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος από την εν λόγω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές – γονείς, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (κάτωθι φωτογραφίες), να μην το χρησιμοποιήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου