Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Κώστας Δαύλιας: Ο στοχος ειναι το μυαλο σου . Τον Νου σου !!!



 Δανειστηκα τον τιτλο απ την εφημεριδα '' Η ΕΠΟΧΗ '' ,γιατι ηταν οτι καλυτερο ταιριαζε ,μιας και θα αναφερθω στον τροπο προπαγανδισης της κυβερνητικης ροτας – ναι δεν μπορεις να την χαρακτηρισεις πολιτικη – μια πορεια που ξεκινησε απ το πρωτο μνημονιο και συνεχιζεται παρα τα αδιεξοδα που εχει επιφερει .
Αδιεξοδα που εχουν εδω και καιρο αγγιξει τα ορια της αξιοπρεπειας της κοινωνιας ,αδιεξοδα που εχουν οδηγησει στο μεγαλυτερο ποσοστο ανεργιας , αδιεξοδα που εχουν σαν αποτελεσμα ενα τσουρμο γραβατομενους να μπαινοβγαινουν στα Υπουργεια μας και να δινουν εντολες στους Υπουργους. .

Και θα μπω κατ ευθεια στο θεμα . Ειδαμε για πρωτη φορα να εχει ουσια μια ομιλια στην Δ.Ε.Θ. Αναφερομαι στην ομιλια του Προεδρου του ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α. Ε.Κ.Μ.
Ηταν μια ομιλια που αναφερθηκε σ αυτα που θελουν να ξεχασουμε , στις ευθυνες των προηγουμενων κυβερνησεων ,αλλα σαφως οριζε την Πολιτικη διεξοδου της Χωρας και αποκαταστασης της Αξιοπρεπειας του Λαου μας .

Και , χωρις καταπληξη πλεον , ακουσαμε την απαντηση απ την κυβερνηση (?) και μαλιστα απ τον συμπολιτη μου κυβερνητικο εκπροσωπο . Μια απαντηση που δινει την εντυπωση , οτι εχουν  γραψει μερικες -κατα την γνωμη της τρικομματικης κυβερνησης ,εξυπναδες – και με κληρο τις τραβαει απ το σακουλι ,ακομα κι αν δεν αναφερεται στο θεμα !!!

Σαφως και δεν ειχε σχεση με την ομιλια του Αλεξη Τσιπρα , δεν εδινε καμμια απαντηση και μαλιστα ανακαλυψε εκ νεου οτι η ομιλια αναφεροταν στη δραχμη !!!
Μονο ενας Σιμος θα μπορουσε να κανει τετοια ανακαλυψη !!!

Για να δουμε τα πραγματα με την σειρα . Το πρωτο που εκανε ο κυβερνητικος εκπροσωπος ,μολις ανελαβε ,ηταν να παρεμβει στα εσωτερικα της ΕΡΤ και να κανει τετοιες ανακατανομες ,ωστε να την καταντησει πιο MEGA κι απ το MEGA !!! Και βεβαια οταν αυτο καταγγελθηκε απ τον εκπροσωπο τυπου του ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α. και δημοσιευθηκε , δεν υπηρξε απαντηση . Στη συνεχεια ειδαμε με καταπληξη και χρησιμοποιωντας τα ταχυδακτυλουργικα κολπα , να μιλαει στα πανελ ο εκαστοτε εκπροσωπος της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης ,μετα απο τους εκπροσωπους του ΠΑΣΟΚ και της ''υπευθυνης αριστερας '' .

Ο τηλεθεατης καθημερινα βομβαρδιζεται απο φρασεις που αναδεικνυουν τους προεκλογικους εκβιασμους της κοινωνιας , που δειχνουν την αναγκαιοτητα του ξεπουληματος ολων εκεινων των φιλετων που δινουν ΕΣΟΔΑ στο κρατος και να μην εξηγουν που θα βρισκονται χρηματα οταν ξεπουληθουν κι αυτες . Και βεβαια δεν διευκρινιζουν οτι μετα τα μονα εσοδα θα ειναι απο δανεικα ,αρα  κι απο την καταλυση της ανεξαρτησιας μας .

Καθημερινα βομβαρδιζομαστε οτι πρεπει να πληρωσουμε χαρατσια ,αλλοιως θα εχουμε συνεπειες ,και δεν μπαινουν στο κοπο να μας ενημερωσουν π.χ. γιατι δεν εχει συνεπειες ο κ. Μυτιλιναιος που χρωστα στη ΔΕΗ τον μισο προυπολογισμο της !!! Ουτε βεβαια οτι εκανε παρεμβαση ο υπουργος οικονομικων στη ΔΕΗ για τον εν λογω κυριο.

Για ολα αυτα ο κ. Σιμος δεν εχει γραψει φαινεται ''τσιτατα'' !!!
  Τι γινεται ομως στη περιπτωση που ο τηλεθεατης δια ζωσης παρακολουθει εναν Αλεξη Τσιπρα – καταπελτη ?
 Οταν ο ιδιος ο πρωθυπουργος δεν τολμησε να εμφανιστει στην Δ.Ε.Θ. ,δεν τολμησε να μιλησει στις παραγωγικες ταξεις ,αλλα πηγε σαν κινηγημενος κι εφυγε τρεχοντας σαν τον λαγο απ την Θεσ/νικη ?  Βεβαια ειχε τον κυβερνητικο εκπροσωπο να βγει και να λεει φουμαρα περι αναπτυξης κι αλλα τετοια φαιδρα , παιζοντας με την νοημοσυνη της κοινωνιας !!!
  Σ αυτη την περιπτωση λοιπον ,απλα βγαινει στη τηλεοραση και μιλαει για δραχμες κι αλλα τετοια ασχετα που φαινεται οτι ακουσε μονο αυτος !!!
   Απ το πρωτο μνημονιο ,το μονο που φαινεται ειναι η βυθιση αυτης της χωρας στη καταστροφη
  Απ το πρωτο μνημονιο ,φαινεται η μειωση της αξιοπρεπειας της χωρας
  Απ το πρωτο μνημονιο και τωρα χειρότερα βλεπουμε να μπαινοβγαινουν φρουρουμενοι στα υπουργεια οι εντολοδοχοι της τροικας και να δίνουν εντολες στους υπουργους .
 Απ το πρωτο μνημονιο αυξανονται οι αυτοκτονιες
 Απ το πρωτο μνημονιο μιλανε για αναπτυξη και δεν λενε που πηγαίνουν τα δανεικα που παιρνουμε ,ουτε καν το τελευταιο που τοσος λογος εχει γινει .
Αληθεια ,ευθαρσως μπορει καποιος να μας πει κ. Σιμο , ποσα απ αυτα που θα παρουμε θα πανε στην αναπτυξη ? Προκαταβολικα σας απαντω με ενα μηδενικο !!!
  Η απαξιωση της τρικομματικης κυβερνησης στις παραγωγικες ταξεις της χωρας ( στην Δ.Ε.Θ. ) σημανε την αρχη της παραδοσης σας , σημανε οτι σηκωσατε τα χερια .
 Κι αποκαλυψε τους φοβους περι πτωσης  του εξαφανισμενου πρωθυπουργου σας ! Εφθασε η ωρα που θα αντιμετωπισετε την Κοινωνια που τοσο αισχρα εξαπατησατε !!!
 Το μονο που λετε στη τρωικα ,ειναι οτι με ολα αυτα θα πεσετε και θα  έχουν να κανουν με τον ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α. Κι αυτο το λετε Πολιτικη !!!
 Οταν ερχονται τ αφεντικα σας και δεν δεχονται να συναντησουν την Αξιωματικη Αντιπολιτευση , δεν υπηρξε ουτε μια αντιδραση σ αυτη την απαξιωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ . Κι απ την αλλη εξαπολυετε το μακρυ σας χερι ,ναι την χ.α ,να επιδειξει το παρακρατος , να σπειρει τον φοβο.
 Λετε οτι ο ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α. ανεβασε το ποσοστο του φασισμου. Το τολμησατε κι αυτο.
 Κι η απαντηση απ τους εκπροσωπους του φασισμου ,οταν ζητησατε την ποινικη τους διωξη ,τι σας λεει ?
 Αφου η απαντηση ηταν οτι θα μας στειλουν στη δικαιοσυνη αυτοι που δεν εχουν απαντησει στις λεηλασιες των ταμειων . Ποιος λοιπον τους δινει λογο και αιτια υπαρξης ?
  Ηδη ο ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α. ξεκινα την ουσιαστικη αντιπολιτευση μεσα στη Βουλη ,αλλα κι εξω απ τη Βουλη . Και βεβαια τα φτηνα τερτιπια των κ. Βενιζελου και Κουβελη περι ταχα διαφωνιων κι ευαισθησιων τελειωσαν !!!
 Δεν ντρεπομαι που ημουν απ τη δεκαετια του ΄70 στην Ε.ΚΟ.Ν. ΡΗΓΑΣ  ΦΕΡΑΙΟΣ , αλλα ντρεπομαι για τους τοτε συντροφους μου ,που τωρα απαρνηθηκαν την Αριστερα . Γιατι τον Κομμουνισμο τον ειχαν απαρνηθει εδω και πολλα χρονια !!!

                                                                                       Κώστας   Δαύλιας
                                       
                                                                             Ηλεκτρονικος Μηχανικος
  
                                                                   Υποψηφιος  Βουλευτης  ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α. Ε.Κ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου