Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

δελτιο τυπου προς τον δημαρχο: Θα χαθούν ζωές αλλά εμείς βλέπουμε ‘’ ΠΙΟΥ ‘’

Τι έχει γίνει άραγε; Ποιος έχει ευθύνη για τον δρόμο στόμιο-Κύμη ; ως πότε τα τσουβάλια και το φανάρι θα μας στολίζουν , τον τόπο.
Ο κύριος Θωμάς , ο κύριος Μπουραντάς, μας έχουν να έχουμε κίνδυνο χωρίς να ξέρουμε το αν θα έχουμε νέα κατολίσθηση.
Οι  δημοκρατικές συνελεύσεις η μπάλα το μπάσκετ τα πανηγύρια αυτά είναι για τον Δήμαρχο οι πρώτοι παράγοντες.
Εμείς οι κάτοικοι τις περιοχής θέλουμε να βγει τώρα με επιστολή σε όλα τα Μ.Μ.Ε ο Δήμαρχός και να πει τι συμβαίνει; Τι πραγματικά συμβαίνει;
Τα μυστικά σας στις παρέες σας , εδώ είναι ζήτημα ζωής , θέλουμε η μάλλον απαιτούμε μια επιστολή προς όλους που να εξηγεί τι συμβαίνει , αν δεν γίνει ο καθένας ας κρίνει.
Κύριε Θωμά οι επενδύσεις και ο τουρισμός μας νοιάζει καρφάκι δεν μας καίγεται αν σκοράρει στην Κύμη ο ‘’ ΠΙΟΥ’’  η αν πήρε μεταγραφή ο ‘’  ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΑΡΑΠΙΟΥ’’ μια εξήγηση τώρα να περνάμε να μην περνάμε να μαδάμε μαργαρίτες τι να κάνουμε Δήμαρχε;
Πολιτικός μηχανικός  που να μην ξέρει αν θα είναι κλειστός η όχι ο δρόμος, γιατί εκτός από Δήμαρχός είστε και Πολιτικός Μηχανικός.
Σας ψηφίσαμε αλλά και αυτοί που δεν σας ψήφιζαν ήθελαν λύσεις σε τοπικά-κοινωνικά θέματα, όχι να έχει λάμπες 200αρες αντί 50αρές το παζάρι του Αυλώναριου.
Τα  εφέ νομίζω δεν χρειάζονται η ουσία 0  αξάδερφος σας ο Αβραμόπουλος  η απλά κοινό  έργο και δράση.
Μήπως το ονειρό σας ήταν να γίνετε πρόεδρος μεγάλης ομάδας , πρόεδρος τις FIFA , γιατί και μπάλα μικρός δεν παίζατε ούτε  έχετε  παίξει ποτέ, λοιπόν το έργο σας πρέπει να είναι στο να διασφαλίζετε την ασφάλεια των πολιτών όχι την μεταγραφή ‘’ ΠΙΟΥ’’ .
Προσπαθήστε να γίνετε χρήσιμός στον Δημότη , προσπαθήστε να αφήσετε η να κάνετε έργο όχι  έργο Αβραμόπουλου , έργο ουσίας , έργο που ο δημότης θα νιώθει ασφάλεια και όχι ανασφάλεια.
 
Έχουμε άδικο κύριε Δήμαρχε ; αν ναι ζητάμε συγνώμη .
 
Ελένη Νικοδήμου
Με στήριξη  κατοίκων τις περιοχής , γράφοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου