Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

O " Αριστερός¨ και ο "Αλλος" .... ή μήπως έχουμε "μπερδευτεί "....


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ Αν. Παπαδόπουλος και ο Κ. Μαρκόπουλος .
Και οι δύο αναφέρθηκαν στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από εκείνο των αποκρατικοποιήσεων.
Ποιες οι θέσεις των δύο εκπροσώπων κρατηθείτε.... και διαβάστε....


Ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ σε σχετική ερώτηση απάντησε, ότι για το θέμα της αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ, η ΔΗΜΑΡ δεν έχει πρόβλημα καθότι είναι μια εταιρεία του «τζόγου». Σε σχετική ερώτηση, ότι είναι κερδοφόρα και αν πρέπει να αποκρατικοποιηθεί,   έδωσε την ίδια απάντηση δεν ανήκει σε εταιρείες του στρατηγικό τομέα.

Σε άλλη ερώτηση για το "στρατηγικό τομέα" για την Ενέργεια και για τα Νερά απάντησε, θα το συζητήσουμε με τους εταίρους μας στην κυβέρνηση (βλέπε ΝΔ- ΠΑΣΟΚ).
Δηλαδή το «συζητάει» δεν είπε ως «αριστερός» το κάθετο όχι και στον "στρατηγικό τομέα" της ΔΗΜΑΡ. 

Το συζητάει λοιπόν η ΔΗΜΑΡ για ΔΕΗ και τα νερά, το ερώτημα είναι αν εκτός με τους εταίρους της στην κυβέρνηση το "συζητάει" και με κανένα άλλο....... όσο αφορά για «αριστερή» προσεγγίσει και πρόσημα, άστα καλύτερα... .

Σε άλλο μήκος κύματος ο Κ. Μαρκόπουλος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Για τον ΟΠΑΠ είπε το καθαρό ΟΧΙ του κόμματος του. Πώς να δώσεις μια εταιρεία που είναι κερδοφόρα δίνει κέρδη στο κράτος και έχει μεγάλη παρέμβαση σε κοινωνικές δομές; συμπλήρωσε. 

Αν πουλήσεις μια κερδοφόρα επιχείρηση σε πέντε –δέκα χρόνια θα έχεις χάσει αυτά που θα πάρεις σήμερα από τα μερίσματα που θα έπαιρνες σε βάθος της δεκαετίας. 

Όσο αναφορά  για ενέργεια, νερά και δίκτυα είπε το δυνατό όχι του κόμματος του δεν το συζητούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΊΠΕ. Γνωρίζετε κάποια χώρα στην Ευρώπη που η γη το δίκτυο του ΟΣΕ να ανήκει σε ιδιώτη άλλο ιδιοκτησία και άλλο Διοίκηση  πρόσθεσε.

Άλλωστε συμπλήρωσε, το ερώτημα μου αν οι αποκρατικοποιήσεις είναι νέες επενδύσεις; Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτό είναι επενδύσεις που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας, νέο πλούτο γελιέται; σήμερα η χώρα χρειάζεται νέες επενδύσεις και όχι αποκρατικοποιήσεις; συμπλήρωσε ο Κ. Μαρκόπουλος.

Ρε μπας έχουμε μπερδευτεί; και αλλού είναι  τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου